+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaçta uyuyorsunuz hanımlar ben işimi bitirince yatıyorum bide eşinizle hep aynı anda mı giriyorsunuz yatağa ben onun benden önce yatağa girmesini istemem ama yorulunca bazen benden önce uyuyor bide nasılsıniz hayat nasıl gidiyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabah 6 gibi uyanan ben 1 2 buluyor uyumam sonra işe:)
(8,665 puan) tarafından
Maşallah hayatta kalkamam o saatte yatsam:d
tarafından
Valla ben alışmışım artık
tarafından
Sende erken kalkıyormussun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim Yok uykum derbeder gece 3-4 sabahta 7-8 arası bazen 6-7 arası kalkıyorum 
tarafından
Canim sen hiç uyumuyormussun ki  uyku konusunda çok hassasım geç yatarsam bazen geç uyanabiliyorum uykumu almaliyim
(8,876 puan) tarafından
Esmos noruyon
tarafından
Svm000 dertler insanda uyku bırakmıyor

Emosss bir o tarafa bir bu tarafa atıyorum kendimi ev cehennemin fragmanı gibi sjsj ayaklarım yanıyor vantilatöre tutumusun
(8,876 puan) tarafından
Ay valla sorma esmos ya ben annemdeyim şimdi burası dahada bı sıcak havale gecirecem az kaldı
0 oy
tarafından
Aynı anda yatağa gireriz ama eşim kafasını koyduğu gibi horuldamaya başlar ben sıcaktan bir oyana bir buyana derken 2 3 olur :) 
tarafından
Ah tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın hamilelik çom kötü ya tam sıcaklara denk geldik üstüne kız ateşlendi diş çıkartacak herhalde şu aralar bunalımdayım ❤️❤️
tarafından
İnan ki bu sıcaklarda gebelik bilmiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun çok zordur eminim. Ben sık sık buzluğa açıp içe kafamı görüyordum ikisine de hamileyken :) buz torbasında mı geziyorsun napıyorsun çünkü gerçekten çok zor. Ben napıyım canım ya ne sen sor ne ben söyleyeyim. Benim kızım yaş ciğer sendromuyla doğmuştu doğarken ciğerindeki suyu atamamış bir ay yoğun bakımda kalmıştı ve sonrasında her en ufak enfeksiyonda, yakasına bir damla bir şey damlasa görmesem ıslak kalsa, azıcık rüzgar esse, azıcık terlese hemen hasta oluyor ciğerlerine inip zatürre oluyor. İki hafta olmamıştı hastalığı atlatalı yine bu gün her saniye kalıp gibi burnu akıyor silikon gibi sümüğü. Öksürüyor, ateşi var. Eşim görevde yok. Giderken arabayı götürdü tabura bıraktı evde araba da yok. Bir de küçük oğlum var. Hastaneye gidemedim taksi çağırayım dedim evet ama uykusu geldi uyudu duş aldırdım. Zaten burda yalnızız memleketlere binlerce km uzaklık. Ben yemek hazırlarken kızım hiperaktif benim biraz o on dakika içerisinde mutfağı savaş alanına çevirdi her yerde dolaplara ne bulduysa saçtı ortalığa. Evde tek başıma çıldırıyorum bazen kaldıramıyorum ama yine de çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz varlıklarına şükürler olsun diyelim. Bak bir nasılsın dedin nasıl destan yazıp döktüm kurtları:)))) size çok geçmiş olsun canım var mı damaklarda kabarıklık falan❤❤❤❤
tarafından
Ay canım ya en azından eşim yanımda destekçim çok zor durumun anlayabiliyorum çok çok geçmiş olsun şu havalarda ne kadar dikkat etsekte malasef bir terle hemen hasta oluyoruz ki yavrumun zaten sorunu var ister istemez daha çabuk olmuş kıyamam ❤️❤️❤️

Daha önce hiç dişi çıkan bir bebek görmedim ve bizimde ilk defa çıkıcak dişimiz o yüzden kabarma nasıl olur bilmiyorum ama baya sert ve bembeyaz olmuş damağı
tarafından
Sağol canım gerçekten. Bu gün biraz çaresiz hissettiğim günlerden biri oldu ama çok şükür sakinlikle her şey çözülüyor burnunu açıp ilaçlarını verdim havasını verdim uyuttum. Yarın da doktoruna götürürüm. Ama bir ara yanımda biri olsa da sarılsam ağlasam diye düşündüm ciddi ciddi. Apartmanda da kimse yok herkes izinde memleketlerinde. Öyle işte.
Canım evet sertlik varsa beyazlamışsa yakında geliyor gelmekte olan:)
tarafından
Anne olmadan önce bu kadar güçlü biri değildim annelik insanı güçlendiriyormuş gerçekten ve güçlü kadınlar gördükçe gurur duyuyorum ❤️❤️
0 oy
(1,558 puan) tarafından
İki senedir uykular haram oldu gecem gündüzüme karisti valla uyuyomuyum bende bilmiyom:))
tarafından
Niye canım
(1,558 puan) tarafından
Kızım sağolsun
0 oy
(8,876 puan) tarafından
Sıcaktan uyuyamıyorum. Hep karşı çıktığım bı durumdur ama şu hamileliğimde degjl eşimle aynı anda yatağa girmek onu yataktan atmak istiyorum jsjsjsjs 
tarafından
Semosla konustunmu kızı nasıl avaba
(8,876 puan) tarafından
Konuştum bugün hastaneden çıkmışti. İyiydi kizida biraz korkudan heralde sararmış diyordu
(8,876 puan) tarafından
Biraz poposu beli yaralanmış onun dışında bı sıkıntı yoktu
0 oy
(788 puan) tarafından

Biz ayrı odalarda kaliyoruz. Beraber yatamıyoruz :)

0 oy
(14,461 puan) tarafından
İyi akşamlar canım ☺️

Eşim 2 de kapatıp geliyor

Yatmamiz 4.5 
0 oy
tarafından

Hamilelikten dolayı 3 4 leri buluyor:ermm:

birak önce girmeyi benden sonra gelirse sinir olurum birlikte yatağa geçmek en doğrusu bence;)biri uyurken diğerinin telefonla ilgilenmesi olmaz yani benim açımdan öyle:unsure:hep beraber geçeriz bisiler içeriz falan.doguma 1 ay kaldı çok heyecanlıyım ve korkuyorum:Dhayat bazen güzel bazen sıkıcı...

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
14 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hlyplt (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,092 soru

24,081,815 cevap

331,241 kullanıcı

...