0 oy
60 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,011 puan) tarafından
Anneler  bebeğim emiyordu  doğunca ben birseye üzüldüm bebeğim emmeyi  bırakdı şimdi ne yapsam   göğsümü   meme bası ucu  kullanıp  emziriyorum  oda onu çok yoruyor  tecrübesi olan varmi

1 cevap

+1 oy
tarafından
Kac gündür emmiyor bebegin
(7,011 puan) tarafından
10 günlüktür cnm  hastane de ilk gun emdi odur o sonra üzüldüm herkes konusunca  emzir  mama verme diye sütüm kesildi cnm şimdi meme ucu emzik ile emziriyorum
tarafından
Şu millet çenesini ne zaman kapatmayı öğrenecek acaba... normal Emzirme süresini biraz aşıp aç bırak aç olunca mecburen emicek
tarafından
Şuan hangi biberon kullaniyorsun
(7,011 puan) tarafından
Lansinoh biberon cnm
(7,011 puan) tarafından
Yaptım cnm   aç  kalınca evi yerle bir ediyor  ağlamasıyla sütüm az geliyor  mamada veriyorum sonra pompa ile sağıyorum  onu bile veriyorum   hep Milletin  yüzünden sutum kesildi doktor az mama ver sarılık olmazsin  dedi herkes  ne maması filan dedi sutum  kesildi
tarafından
Ahh be güzel kardeşim millet kim ya kaç yıl tip okumuşlar doktordan iyi biliyor gerçi sana takma desekte olmaz insan gerçekten lohusayken takıyor seni rahatsiz eden kim varsa evinden gonder kaynanan annen bile olsa bu... şimdi o meme ucunu çıkart o şekil emzirmeyi dene almayacak memede kavga edeceksiniz bu çok normal zorla ver 5 10 dakika kavga edin almadı mı biraz ağlasın hiç sorun değil Süt sagma makinesiyle göğüs ucunu tamamen belirginlestir bide öyle dene hemen ağlıyor diye pes etme ama en önemli kural ağlamasına musade edeceksin ki senin istediğin olsun 2 ay önce yaşadık ayni şeyleri gececek bu günlerin sen yeterki seni üzen kim varsa uzak tut kendinden
(7,011 puan) tarafından
Bir kaynanam var  herşeyime  karışıyor  hep onun yüzünden oldu eşim karışma anne dedi bu kiza o yine  karışıyor
tarafından
O zaman şöyle eşine göndersin annesini
(7,011 puan) tarafından
Gönderdi cnm yine geldi tekim diye o geliyor dikisim var eğilemiyorum  annem dizlerinden  ameliyatlı yoksa  o yanımda olurdu
tarafından
Eğilmeni gerektirecek Bi iş mi var evde herkeste surec farklı işler fakat ben doğumun ertesi günü eğilip kalkmaya basladim hiç dogurmamis gibiydim biraz hareket etmen gerekiyor 10 gün olmuş şimdiye çoktan eğilip kalkarken zorlanmaman gerekiyordu... hiç gelmesin emin ol sen tek başına daha iyi bakarsin ve tek başına çok daha çabuk toparlanirsin psikolojik olarak etkilendiğin içinde biraz geç iyileşiyorsun
(7,011 puan) tarafından
Benim dikisim çok  cnm bide ilk bebeğim
tarafından
Benimde ilk bebegimdi cnm ama ben en basindan beri kimseyi istemediğim icin kendim bakmaya psikolojik olarak hazırladım kendimi normal mi sezeryan mi oldun
(7,011 puan) tarafından
Normal  cnm benim bebeğim.kanala inmemiş di ben 3 gün hastanede yattım suni şancı ile doğurdum
tarafından
Ooff en korktuğumdu suni sanci neyseki bitmiş gitmiş kurtulmussun
(7,011 puan) tarafından
Çok şükür    cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 771 göst.
0 oy