0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşimle 2 yıldır evliyiz 1 yaşında çocuğumuz var eşim hamile olmadan önce ve hamilelikte benimle çok ilgilenen ve değer veren biriydi. Ben dogum yaptıktan sonra bam başka bir insan oldu ne çocukla ilgileniyor ne benimle hep yorgunum diyor sanki bu dünyada tek çalışan sensin diyorum tabi otomatikmen tartışma kaçınılmaz oluyor benim eşim yurt içi kargoda çalışıyor bundan 2 gün önce telefonuna gelen mesajla çılgına döndüm ve benim eşim bunu umursamadı bile bir bayan eşime mesaj atıp cığımli ciğimli konuşmuş bu kim diye sorduğumda müşteri umursamıyorum zaten dedi ya kızlar insan müşterisinin telefonunu niye kaydetsin öyle değil mi hadi onu da geçtim bir insan cığımlı ciğimli nasil konuşabilir tanımadığı kadınla onunda geçtim eşim gördüğü halde neden bisey Demedi sorduğum da da sen hala ordamisin diyor kızlar ne yapmalıyım lütfenn yardım edin kafam almıyor artık şuan tartıştık defol git yanımdan diyip odaya kapattim kendimi iyi değilim kızlar lütfen bisey soyleyin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Neden silmedin numarasını ben olsam sil onu derdim. Kargocu neden müşterinin numarasını kaydetme gereği duyar ki. Bizler de alıyoruz kargodan eşyalarımızı 10 saniyelik iş en fazla böyle şeylere gerek duymuyoruz 
(1 puan) tarafından
Ama canım ne zMana kadar böyle olacak ailemde yok kızımla bir evin içinde tek basimayim ister istemez bende ilgi istiyorum buna mecburum sanki evde kari koca değilde abi kardes gibiyiz
(2,385 puan) tarafından
Haklısın tabi ne diyeyim. Birde daha ilgili olmaya çalış hani biraz daha nazlı cilveli falan.  Belki öyle istiyordur
(1 puan) tarafından
Adam yüzüme bakmıyor ki ne giysem sırt çeviriyor yanına gidiyorum uykum var diyip arkasını dönüyor
(2,385 puan) tarafından
Allah allah neden öyle ki
(1 puan) tarafından
Bende bilmiyorum böyle değil di ki bu bianda değişti
-Reklam-
0 oy
(969 puan) tarafından
Erkekler böyledir yaaa benim eşimde hamilelik ve doğum sürecimde biraz uzaklaşmıştı benden ama beni aldattığını görmedim eşine ders vermelisin seni seviyorsa dayanamayacak bak gör 
(1 puan) tarafından
Nasıl bir ders vermeliyim neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz
(969 puan) tarafından
Ben eşimi kendimle cezalandırdım. Onu görmezden geldim inadına güldüm kendini yalnız hissetmeye başladı artık neden bu böyle neden böylesin gibi soruları terkettim merak ettikçe dahada yakınlaşmaya başladı senin meselenden farkı aldatılmadım ama bilemem tabi saman altından su yürütenlerde var inşallah öyle bir hata yapmamıştır
(1 puan) tarafından
Ben bebegim için sabrediyorum yoksa valla 1 dk durmazdim kuzum
0 oy
tarafından
Hiçbir kargocu numaramı istemedi bende hiçbir kargo uya numaramı vermedim sinek küçük mide bulandırır canım biraz burnunu sürttür ve araştırmalar da yap öylece oturma 
(1 puan) tarafından
Kendimi şuan uçurumda gibi hissettim yaaa
0 oy
(34 puan) tarafından
Önce o kadinin numarasını al sen kimsin ki benim eşimle canimli cicimli konuşuyorsun diye ağzına bi et ondan sonra kargo şirketinin numarası varsa benim eşimle işin ne senin de senin kim olduğunu buldum de numaranı  internette verecem kızım de zaten dökülür sana ne olduğunu anlarsın  işte sana akıl  ;)
(1 puan) tarafından
Kızla konuştum kiz hemen zaten suratıma kapattı telefonu eşim ise sadece sustu ama benim işim eşimle onu pişman etmem lazım yaptıklarına
(34 puan) tarafından
Mesaj at konuşmak olmaz  madem de eşimle konuşuyorsun numaran elimde savcılığa verecem de çıkar kokusu önce onu konuşturman lazım ki eşinin onunla bir alakası varmi yokmu öğren kuzum
(1 puan) tarafından
Ya esim umursamıyor bile yemin ederim size dün yanıma gelip özür bile demedi hala beni suçlu olarak görüyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 193 göst.
+1 oy
13 cevap 578 göst.
3 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Pinkfloyd (822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 221 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde sezen54 (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.

Kategoriler