0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,686 puan) tarafından
erken açılma olup haftasinda doğum yapan var mı aranizda kızlar daha 31haftalik bebegim ve 3 santim açilmam oldu

4 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Benim başıma geldi canım 30 haftalık , iğne vuruldu ve 2 gün hastahanede yattım kontrol altına alınınca evime geri döndüm ve 39+4de doğum yaptım sana herhangi bir müdahale yapılmadı mı ? 
tarafından
Sakın öyle bisey yapma anne sütünü 1 damla bile olsa ayrı ver mamaya karıştırınca etki etmiyor
(993 puan) tarafından
Bundan sonra öyle yaparım hocam ilk etap 3 gün önce 400 ml sağdım onu olduğu gibi verdim bugün neredeyse hiç gelmiyor süt 10 ml belki ya geliyor ya gelmiyor damla damla bende onu karıştırdım mamaya :D
tarafından
Karıştırma cnm ayri ver anne sütü yoksa etki etmez karıştırınca.... bende aynı durumdayim stresten sütüm kesildi sayılır 10 cl bile çıkmıyor ama yinede sagip emzirmeye devam ediyorum böyle böyle artacak :))))
(993 puan) tarafından
Daha stres basmadı lohusalık korkuttuğunuz gibi olmadı yaaa :D
tarafından
Tepedeki insanlara bağlı lohusaligin iyi yada kötü olmasi :)))
-Reklam-
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Canım 29 . Haftamda 2 cm acilmam vardı 42 de doğurdum suni sancıyla
(1,284 puan) tarafından
Canım sen bol bol dinlen ama 38. Haftadan sonra bol bol yürüyüş yap hurma ye son haftalarda ama şu aralar hurma yeme çünkü açılma yapiyor
(2,686 puan) tarafından
ayy bilmiyodum ben çok hurma yerdim teşekkür ederim canım ❤️
(1,284 puan) tarafından
38 den sonra başla canım ♥️
tarafından
Hurmayı bende dr uma sordum gerçekten açılma yapıyo şimdi erken yeme dedi. Ondan olur mu ki.
(1,284 puan) tarafından
Belkide olabilir canım bilemeyiz
0 oy
tarafından
Bilgi edinmek için soruyorum sancınız mı oldu nasıl anladınız böyle konularda hiç bilgim yok da. Umarım zamanında gelir bebişiniz sağlıkla 
(2,686 puan) tarafından
amiin canım..benimde bilgim yoktu ilk gebeliğim rahat da geçiyordu aslında ama o gün biraz adet sancı gibi bi sancım vardı bi kaç kişi sordum normal bu haftalarda dediler bende tmm dedim ama akşam daha kuvvetlendi sanki hemen eşime aradım işten geldi acile gittik alttan muayene ettiler 3cm açilman var hemen ciğer geliştirici iğne vurup ankaraya gonderdi onlar da muayene ettiler yatırdılar 2 gündür serum ilac la falan durdurdular sanciyi
(2,686 puan) tarafından
haa bide iyiki şimdi geldin ded doktorlar allahtan dinlemedim insanlara herkes normaldir dedi eğer sende hamileysen en ufak bi rahatsızlık hissettiğinde hemen acile git canım rahat edersin
tarafından
Benim de ilk gebelik canım bende de oldu ara ara adet gibi ama sancı değil rahatsızlık hissi gibi normal dediler. Çok mu şiddetliydi sancınız
(2,686 puan) tarafından
o hafif sancı banada oluyordu ara sıra o normal ama en şiddetlendi biraz o yuzden acile gittik
(2,686 puan) tarafından
sen yinede kontrule gittiğinizde dokturuna söyle
tarafından
Her gittiğimde soruyorum zaten normal diyo ben biraz fazla temkinliyim galiba. Çok sağol canım.sen nasıl oldun.
(2,686 puan) tarafından
daha iyiyim canim sancım gitti yarin çikabilirsin dedi doktor ama fazla hareket etme dinlen yorm kendini dedi
tarafından
Dikkat et canım tekrar geçmiş olsun zamanında sağlıkla gelsin bebişler
(2,686 puan) tarafından
amiin canım çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,226 puan) tarafından
İlk daha duyuyorum cnm
(2,686 puan) tarafından
bende başıma gelene kadar bilmiyodum valla ama oluyormuş

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 121 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif2855 (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,476,241 soru

24,166,369 cevap

335,613 kullanıcı

...