0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (116 puan) tarafından
Yulafı ne şekilde tüketebilriim arkadaşlar 

4 Cevaplar

0 oy
(1,414 puan) tarafından

Tatlı seviyorsan 8 yemek kaşığı yulaf üzerine kıvam alacak kadar süt ekle lapa olacak sevdiğin meyveler tarçın vs eklersin.

Tuzlu olarak yumurtayla çırp peynir sevdiğin sebze varsa eklersin.
Yulaf ince öğütülmüş olandan kullanırsan yumuşacık olur.
(116 puan) tarafından
Tuzlu olan tarifinizi tavada mı pişiricem
-Reklam-
0 oy
(1,579 puan) tarafından
3 yemek kasigi yulaf 1 su bardagi sütü pişir. Sütün tamamını cekecek.süt sevmiyorsab su da olur. Lapa olan yulafi al kaseye icine yarim muz ez karistir. Yarim muzu da uzerine dogra. Uzerine istedigin evde olan meyvelerden koyup yiyebilirsin. Fıstık ezmesi sekersiz cok yakisiyor hep bulundururum ben. Uzerine 1 tatlı kasigi kadar eklerim. Canım tatli isterse de hindistan cevizi az bi damla cikolata da koyarim ustune. Kahvaltiyi boyle yaparim cok da tok tutar
(116 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, ekran görüntüsü alıyorum :)
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Yulaf tost yapıyorum bi de. 3 yemek kasigi yulaf 1 yemek kasigi yogurt 1 adet yumurta yarim cay kasigindan da az tuz. Kirmizi tozbiber katiyorum. Guzelce karistir iki yagli kagit arasinda tost makinesinde bas pisir. Kizariyor zaten anlarsin pistigini. Sonra yarisina domates peynir kasar ne seversen koy diger yarisini ustune kapat bi dakika daha bas tost makinesinde yaninda yesillikle domates peynir ye oh mis gibj kahvalti oluyor
(116 puan) tarafından
Yulaf poğaçanın yanında tost da favorim oldu çok sağolun :)
0 oy
(15,127 puan) tarafından
Ben sütle pişirip üzerine meyve ve tahin gezdiririm. 1 bardak süt 2 kaşık yulaf. Pişirirken koyulaşır. Ya da yoğurda koy 10 dk bekle üzerine istediğin meyve yemiş koy. Yumurtayı çırp az süt ekle biraz peynir 2 kaşık yulaf az yağlı teflon tavada kapağı kapalı pişir. Poğaça da oluyor bir kabartma tozu yulaf peynir küçük doğranmış domates zeytin 2 kaşık yoğurt 1 yumurta hepsini harmanla elinle ya da kaşık ile parça parça dök tepsiye güzel oluyo
(116 puan) tarafından
Özellikle poğaça tarifine bayıldım kesinlikle deneyeceğim çok teşekkür ederim :)
(15,127 puan) tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
14 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,077 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 359 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 330 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 658 göst.
22 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,645 soru

24,113,803 cevap

333,114 kullanıcı

...