0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
Kizlar bebeğimin en sevdiği oyuncağı kırılmış büyük bir topun içinde küçük top onun icindede demir boncuk gibi bişi var içindeki top kirilmis demir boncuk dışarı çıkacak gibi değil ama yinede icim rahat etmedi actim içini o içteki topu japonla yapistirsam dis kismini agzina götürüyor ama kuruduktan sonra yine oynayabilirmi sizce yapistiracagim kisma agzi degmeyecek ama kokusu yinede zararli olurmu iyice yapissin demir dışarı cikamasin istiyorum umarim anlatabilmisimdir

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç riske atma at gitsin aynısından al
(553 puan) tarafından
Çarşıya gitmem lazım o arada geçici bir çözüm bulmaya çalışıyorum simdilik gidemem bebekle çünkü başka oyuncakta tutmuyor sıpa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapiştirici canım dışa çikmiş sa agzına götürecek hep ve zararli yani aynisindan al yokmu 
(553 puan) tarafından
Yok ağzına değecek yer değil ic kısımda kesinlikle ağzına değmeyecek ama yinede kokusundan çekindim açıkçası biri sağlıklı bir yapıştırıcı onerirmi diye merak etmiştim
0 oy
(2,963 puan) tarafından

Aynisini bulup alsan olmazmi nolur nolmaz ben korkarim kirik oyuncak vermeye bebege ne kadar duzeltsende bi yolunu bulup parcaliyolar:ermm:

(553 puan) tarafından
Yok kırık kisim icte kaliyor dışı sağlam aynısından alırım ama su ara gidemiyorum çarşıya geçici bir çözüm lazım diger oyuncaklariyla onunla oynadığı gibi oynamiyor
0 oy
(746 puan) tarafından

Inanki anlamadım :) aman kiz uğraşma boşver kırılmış bi kere at onu çöpe . Cingiraklar zaten çok ucuz şok a gelmişti çok da güzeldi .

(553 puan) tarafından
İç ice iki top icteki kırılmış bebekle teması yok o içteki topun ama japon kokuyor ya kokusundan rahatsız olur diye çekindim işte gidip alamayacağım simdilik gecici bir çözüm bulurum belki dedim
0 oy
(887 puan) tarafından
Dedigin Dedigin cingirak yizbirde vardicnm aynisini al bence hic riske atma 9.90 di galiba fiyati
(553 puan) tarafından
Şimdi gidemiyorum yakinkimda yok 101 artık unutturup başka oyuncağa alıştırmaya calisicam galiba bizimkide 5 10 liralik bisidi zatende alternatifi olmayinca cok kiymetli su an:)
(887 puan) tarafından
Hmm o icibdeki topu cikarsan ses mayinca oynamaz mi
0 oy
tarafından
Lutfen kullanmayin o şekilde ne olur ne olmaz 
(553 puan) tarafından
Benimde icime sinmedi ama gidip alamiyorum aynisindan simdilik bir çözüm bulmaya calisiyorum

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 481 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 604 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.