0 oy
1,968 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece yarisini gectigine gore sorabilirim :)) sizce eşe beni nasil buluyorsun ,tatmin ediyormuyum yada seni doyuruyor muyum,seksi buluyor musun beni arzuluyor musun :))) bunlari sormak ayip mi  

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayıp değil ama şu var ki bu sorular bence seni basitlestirir diye düşünüyorum. Ben mesela eşime beni güzel buluyor musun diye soracagima ben çok güzelim. Ne kadar da seksiyim derim mesela. O da evet çok güzelsin şöyle böyle der. O şekilde sorarsam sanki bir özgüven eksikliğin var gibi düşünülebilir 
-Reklam-
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Tatmin olmasa yaklasmaz heralde 
0 oy
(668 puan) tarafından
Sorabilmelisin. Kırmadan. Öyle nazik nazik. Nasıl hoşuna gidiyorsa bir dahakine öyle yapalım dersin. Hoşuna gitmediyse bir daha yapmazsın vs. İletişim önemli bence
0 oy
tarafından

Acaba sen aslında ayıp mı değilde, bunları sormak doğru mu dur diye mi sordun ben öyle anladım:)

0 oy
(3,775 puan) tarafından
Sence ayıp mı pekii 
tarafından
Şu ana kadar sormuştur zaten canım. Eski post.
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Peygamberimiz eşler arasında cinsel memnuniyetin olup olmadığının konuşulmasını istemiştir. Kadın veya erkek eşinin yatakta kendisinden memnun olup olmadığını bilip ona göre kendine çeki düzen vermeli.

Ayrıca bunlar doktor tavsiyesidir, eşinize kendinizin seks  ile ilgili ona karşı memnuniyetini sorun derler.. 
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben sormam ama o tatmin etmeyince hep söylenirim 
0 oy
(767 puan) tarafından
Bunları buraya yazma gereği neden duydunuz üstü kapalı bir şekilde de söyleyebilirdiniz o kadar ayrıntıya girmeye ne gerek var yani ki sahte hesap kurup erkek olanlar da var burada

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,566 soru

24,018,382 cevap

328,104 kullanıcı

...