+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar.ceyrek taktik evine yemeğe gitcez hediye mi lazım pasta filan alıyım diye düşünmüştüm 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,137 puan) tarafından
Düğünde takılan ayrıdır bence evine ilk kez gidiyorsan ufak bir ev hediyesi alabilirsin 
(1,618 puan) tarafından
Hii tmm canım
-Reklam-
0 oy
(1,226 puan) tarafından
Biz hediye alıyoruz genelde
(1,618 puan) tarafından
Hı bana kimse almadı da ben alıyım bare
0 oy
(18,650 puan) tarafından
Bizde hediye de alınır 
(1,618 puan) tarafından
Hmm ne alsam ki
(18,650 puan) tarafından
Gücün neye yetiyorsa
0 oy
tarafından
E tabı alınır, ben fıncan takımı alıyorum genelde 
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben hem hediye hem tatlı altım düğündede takı taktık. Bazıları hiç birisini yapmıyor :) size kalmış bişey bu 
0 oy
(97 puan) tarafından
Genelde alınır. Kimisi para verir canım eksik gidiğin varsa al senin zevkini bilemem diyen var. Kimisi pasta vs alır. Kimisi kullanmadığı borca fincan takımı vs varsa evinde onu götürür :D sana kalmış bir şey. Gönlünden ne koparsa bence. 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bizde hediye alınır arAyip sorarız ne lazimki diye oda ufak tefek bir şeyler söyler 
0 oy
tarafından
Herkesi bilmem ama ben evlenen birine evini yeni alan birine hediye alıp giderim. Hem hediye mi alırım hem tatlı mı alır giderim. Geçenlerde kuzenime gittik hem bebek hayırlamaya hem de evlendikleri zaman gidememiştik ben hamileydim sonra doğum oldu bebeğe alışma süreci derken o hamile kaldı sonra onun doğumdu bebeğe alışma süreci filan derken 2 sene kaldı öyle. Geçen pazar gidebildim. Giderken hem evine götürdüm hem bebeğe götürdüm hem de tatlı mı aldım.
0 oy
tarafından
Ben olsam küçük bir hediye alırdım. Su bardağı seti . İki kişilik kahve seti gibi.

Mesela bana kardeşim öyle gelirken çift kişilik battaniye almıştı
0 oy
(54,132 puan) tarafından
bana evime gelenler tekrardan hediye getirmislerdi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 446 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 227 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sevgi_kelebegi (333 puan) tarafından soruldu
0 oy