0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (10,053 puan) tarafından
Geçen eşimin annesine gitik elti de ordaymış cocuğu var  kıza vurma eylemi gösterdi oda hemen ağladı sert bi şekilde vurmadı kaynana da ay kızım benim gel izin vermem ben ona vurmasına dedi iyce moralım bozuldu eşime evi gitmemizi söyledim gittik eve kavgacı mı olcek oğlum işallah olmaz gün geçtikçe huyu değişiyo 19 aylığına az kaldı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk bu kız erkek ne fark eder döverler birbirlerini 

Ama oğullarıma bir kuraldır öğretiyorum kızlara asla asla el kaldiramazlar erkek vurursa acimayin ama bir kıza asla el kaldiramazsiniz hatalı bile olsanız diyorum ve kaldiramiyorlar gözümün içine içine bakarlar
(10,053 puan) tarafından
Tam zamanı öğretmenin yanlış yaptımı söylüyom  saclarını çok seviyo kız cocukların napacam bılmıyom aslımaya calışıyo sacları
tarafından
Öğrenecek sen dedikçe kalın Ayer edecek gerekirse bir kıza vurunca oğluna kizacaksin vurma diyeceksin işte böyle alismasigi sürece ilerde çok kızın cNini yakar vurur döver ustub gorurler
-Reklam-
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Kız günden güne degisirler merak etme daha çok degisicek 
(10,053 puan) tarafından
İşallah saçlara çok kötü tiki var neden bılmıyom onlara ulaşa bilmek için durmuyo yerinde
0 oy
tarafından
Ne Kaynanalar var bacım daha patavatsız kızı sevdiği gibi oğluna da vurma oğlum o kardeşin deseymis daha iyi olurmuş ama dememiş oda onun patavatsızligi olsun o kadarciga takılma dusenememistir bi kere vurdu diye de şiddet eğilimli olmaz bak bu çocukları nasıl egitirsen öyle yetişir yıllarca göster amcama pilini diye diye tacizci tecavüzcü yatistirdiler dayak yersen bi de ben döverim diye diye de şiddet eğilimli yetiştirdiler sen oğlunu öyle bişey yaptığı zaman hayır vurulmaz çok ayıp dersen çevresinde şiddet olaylar görmezse gül gibi yetişir hiç korkma senedini savunabilsin ama şiddetle değil onu anne baba olarak siz ogretceksiniz 
(10,053 puan) tarafından
Aynen haklısın saçlara çok ilgisi var bebeklerin saclarını asılmak ıstıyo
tarafından
İşte o aslında sevgiden saçları sevdiği için sen ona sevmeyi ogrek birini saçını çekeceği zaman öyle olmaz annecim canı acır ağlar de bak böyle sev cici cici de benim oğlumda benim saçlarımı yolardi hep iki avcunu doldurdu saçla sonra beni bırakır elindeki saçlarıma bakardı bende biraz büyüyünce saçımı taradim tarağı eline verdim gel sende yap dedim şimdi oğlum kimsenin saçını çekmez tarağı alir herkesin saçını tarar hatta bu sabah kahvaltı yapıyoruz babası şort giyiyo ya evde almış tarağı babasının bacaklarını tariyodu
(10,053 puan) tarafından
İşallah dediğin gibi olur deniyem bende düzelir belki
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Yok cnm normal böyle şeyler sen yapma dedikçe düzelecek böyle devam etmezki ha sen o öyle yaptiginda bişey demezsen o öyle devam eder
(10,053 puan) tarafından
Kızıyom izin vermem öyle şeye saçlara çok tiki var puanlık onlara dokunup asılmak istiyo
(1,198 puan) tarafından
Şuan merak ediyor cnm kendi saçını göster ilgilensin biraz senin sacinla hevesi geçer
(10,053 puan) tarafından
Çok yaptım onu geçmiyo hevesi
(1,198 puan) tarafından
Ya sıkma canını uyara uyara düzelecek
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Daha küçük bilmez annesi sen yapma diye uyar büyüyünce oda durduk yere vurmaz zaten
(10,053 puan) tarafından
Sacları ilgisi var aklına gelince asılmak ıstıyo bu huyunu bıraksa oynar güzelce

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,446 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sinemcik (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 157 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Demet91 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 500 göst.