0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Selamun aleykum hanımlar. Çok kötü mastit oldum göğsüm taş gibi patlamak üzere ne iyi gelir :( 

11 Cevaplar

+1 oy
(324 puan) tarafından
Benimde olmuştu canım ve çok fenaydı 1 hafta çektim ben duşta masaj yap sütünü sağmaya çalış şırınganın tersiyle de çekebilirsin duştan çıkınca bebeğini ters emzir bide lahana yaprağı çok iyi gelmisti bana 1 yaprağı buzluğa koy dondur ve göğsüne koy gün boyunca 1 saatte bi değiştir açılacaktır 
-Reklam-
0 oy
(18,397 puan) tarafından
Duş al sıcak su tut göğsüne masaj yap duşta iken sonra sütünü sağ. Sütünü sagdiktan sonra soğuk uygula. 
0 oy
tarafından
Sağın güzelce. Duş alın üstüne sağın. 
0 oy
tarafından
Bende hamileyken oldum dr um soğuk kompres yap dedi o yumuşatıyo kızarıklığı geçiyo şişi iniyo. Emzirenleri bilemiyorum ama nolur nolmaz diye birinin yorumunu saklamıştım doğumdan sonra olursa diye onu atıym belki işine yarar
0 oy
tarafından

Belki işine yarar

image

0 oy
(676 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım Bu sorunu bende yaşıyorum hala ama emziren anne değilim hamile değilim kıştan beri hastaneye git gel yapıyorum apse oluştu onu boşalttılar mastit dediler bu arada hala sertlik var üreme varmı yokmu diye biyopsi aldılar sonucunu bekliyorum İnşallah temiz gelir sonuçlarım
(3,101 puan) tarafından
Ay ikra bana bi yardimci olurmusun ya rica etsem.oglumu sutten keseli 11 12 gun oldu.hala yatamiyorum oturamiyorum sislik var gogsumde findik kadar .normalmi ya bukadarmi suruyor yoksa iltihap mi yapti bende ondan korkuyorum.dun bi gogsumde vardi findik kadr elime geliyordu o kolum sizladi.sabaha kadr bugnde digerine gecti.hala agriyor ilk zmanlarda sut dolar ya oyle.
(676 puan) tarafından
Canım inan kıştan buyana hastaneyle gidip gelmeyle günüm geçiyor ne olduğunu Bi bilsem sana faydam olsa ilk defa geldi başıma benimde dediğin gibi hala bende de Bi sertlik var apse oluştu o hala geçmedi Bi yerinden iğne ucu kadar açıldı ordan sarı su kanla karışık geliyor şaştım kaldım bende
(3,101 puan) tarafından
Yani byle 12 gun surmesi normalmi devam ederse gderim bnde ya riske atmayayim
(676 puan) tarafından
Git canım ben 1ay bekledim ramazan girdiği için ve hata yaptım sen biran önce git
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Ateş titreme oluyor mu
0 oy
tarafından
Mastıt olmamak icin zeytinyağı göğüs ucuna sür strecle her emzirmede tekrar yap hiç olmazsn tecrübe ile sabit bana dua edersin:) geçmiş olsun.. sıcak su kompleksi yap rahatlatır 
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Yorumda yazanların hepsi ugrastirici tek seferde kurtulacağın yöntemi söyleyeyim hangi göğsün mastit olduysa o göğsünü ters emzireceksin sağı emzireceksen bebegin başı sola dönük olacak yastıkla ya da birinin yardımıyla yapabilirsin genelde tek seferde bilemedin 2 emzirmede boşalır göğsün 
0 oy
(122 puan) tarafından
Tek çaresi sürekli emzirmek memeyi bosaltmaktir
0 oy
(153 puan) tarafından
Ben saile hekimine ilaç yazdırdım yok dayanamiyordum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Semasu12 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 276 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 715 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,203 soru

24,013,239 cevap

327,879 kullanıcı

...