+1 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Eşimle kavga ediyoruz normal kavga değil ama çok ağır küfür ediyor ve üzerine giderseö darp uyguluyor. 4 senelik süreçte tartışmamız çok oldu ve ailemin yanına geldim bi hafta 10 gün sonra yazdı veya aradı hep geri gttim. Bu buna alıştı şimdi bir haftadr ailemin yanındayım. Aileöde etliye sütlüye karışmaz yani bişeylere sesini pek çıkarmaz. Adam rahat ı yüzden normalde 10 güne kafasına dank ederdi geldğimin ikinci günü oğlunu sormuş bende cevap vermedim bigün sonra tekrar sormuş ben yine yazmadım dün bir daha yazmış resim at diye attım bende benim babam alkol kullanıyor alkol alıncada arıyor sürekli eşimde biliyor alkol alıp aradgını aslında tutmuş birde onu bana soruyor bende açma dedim. Neyse normalde oğlunu bile 3 hafta görmemiş bi adam eşim. Ben bunu yola getirmek istiyorum artık dik durmak istiyorum napıcam nasıl yol izlicem bilmiyorum küfürleri çok ağır kaldıramıyorum artık darbınıda 

2 Cevaplar

+1 oy
(8,665 puan) tarafından
Bence hazır ailendeyken aç bosanma davasini yani nasıl yola getiriceksin bir insan 7 sinde neyse 70 indede o
(56 puan) tarafından
Ailemde çok huzurlu sayılmaz babam içip gelip huzursuzluk öıkaıtoyr sürekli maddi açıdan destek olmaz sadece barınacagım yeirm var derim anca o kadar
(8,665 puan) tarafından
Çocuğuna bakmazmi annen gir ise çalış birikim yap sonra ayri eve çıkarsın çocuk kaç yaşında
(56 puan) tarafından
Annem şu aralar rahatsız ablamın kızıda var kreşe gidiyor fakat yinede ablam çalıştığı için akşam bakıyor bilmiyorum
(8,665 puan) tarafından
Eşinin huyu değişmez sen madem eşinle bu yola devam etmek istiyorsun söyle tedavi olsun
(8,665 puan) tarafından
Aslında bir söz gördüm bugün çok hoşuma gitti düzelsin diye uğraşmaktansa o kişiyi silmek daha kolay gelmeye başladı kendini yetiştirememis insanla uğraşacak yaşı gectim çok doğru aslında ama çocuk olunca değişiyor işler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimse kimseyi zorla yola getiremez canım dolma akılla akıl olmaz kendi düzelmeyi istemezse iki gün sonra aynısı olur malasef

Önce öfke problemi için tedavi olması şart 
(56 puan) tarafından
Seviyorsa beni oğlumu yanında istiyorsa yola gelmeli. Adam gibi olmalı burnu sürtsün artık istiyorum bende çok yumuşak davrandım galiba hatalarına hemen yumuşadım ben onun
tarafından
Bu düşünce sonrası olacak olan bu canım tedavi olmazsa iki gün sonra eşin yine aynı olacak malasef
(56 puan) tarafından
Evet haklısın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 308 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 984 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 847 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra333 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 641 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,326 soru

24,084,577 cevap

331,403 kullanıcı

...