Kendi internetimizi kiracimiz ile paylaşıyorduk her ay kirayla beraber verirlerdi parayı. 6 subattaki depremden sonra kaynanamlara geçtik 3 4 günlüğüne. Kaynanam karşımızda oturuyor. Oraya geçince net çekmiyor diye neti kaynanam gile yaklaştırdık bu sefer kiracıya çekmedi net. Biz de cekmiyorsa net parasını düşün kiradan vermeyin çünkü wifiye kaynanam da bağlanmaya başladı depremden sonra. Neyse o zamandan beri net parası vermiyorlar biz de şifreyi değiştirdik. Ama fark ettik bizim modemin olduğunu yerin tam altındaki odada kiracıların kiler niyetine kullandıkları bı oda var ve orda şebeke çekmez ama hep o odadan film ve izlerler. Eşim se şüphelendi geldi bana sordu onlara şifreyi mi verdin dedi hayır dedim. O niye hep odada iken biseyler izliyorlar dedi ne bilim dedim. Eşim aşağı indi pencerenin orda durdu bana mesaj attı wifiyi kapat dedi kapattım ben wifiyi kapatınca onların izlediği filmin sesi kesilmiş. Bunlar heralde bizim wifi şifresini kırmış. Ben şimdi açık açık inip sorsam mı böyle bir şey var mı yok mu yoksa sorduguma da utanırım ama siz olsanız sorar mısınız
1,486,774 soru
24,306,326 cevap
344,425 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın