0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (19,141 puan) tarafından

image

Diğer hamileliklerimde buraya fazla girmezdim öyle çok paylaşım yapmazdım ama şimdi her şeyi paylaşmak istiyorum heyecanima ortak olun istiyorum <3 3 4 gün önce çantayı hazırlamıştım bugün de sabah kahvaltıdan hemen sonra beşiği çıkarıp sildim balkonda hemen kurusun diye. Malum 2 çocuktan sonra aşırı kirlenmisti kaldırmadan önce de silmistim ama tozlanmisti yine sildim. Kızım sağolsun şimdiden istila etti beşiği şimdiden başladı kıskançlıklar. Anne niye her şey bebeğin diyor bana ve Muhammede yok mu diyor :D doğunca bebeği beşikten atmasalar bari :ermm:

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa tatlı heyecanlar bende bu ay alacağım bir beşik kaldı ama birde kendim için lohusa takımı ama nasıl aksam karar veremedim uzun kollu mu kısa kollu mu alayım acaba ❤️
(19,141 puan) tarafından
Kapalı olduğum için uzun kollu aldım ben ama sen açıksan kısa kollu ve önden düğmeli al emzirirken rahatlık olur
tarafından
Akşamı bekle sana lohusa takimlarimi atayım burdan 2 kişi çok beğendi b3nim takimlarimi aldilar :)))
tarafından
Bekliyorum aşkım 6 gözle :)
tarafından
İnstagramdan gönderdim linkleri:))))
-Reklam-
0 oy
(7,406 puan) tarafından
Allah hayrlisi ile kucagina almayi nasip etsin
(19,141 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Paylaşman çok güzel canm inan güzel seyleride görmek istiyoruz bu sayfada Çoğunlukla dertli postlar var ama arada hamilelik haberi doğum yapan hamisler vs. Beni mutlu ediyor sagsalim kucağına alırsın inşallah ☺️❤️☺️❤️
(19,141 puan) tarafından
Aynen ya kasvetli postlardan sonra böyle postlar insana iyi geliyor.
Amin inseAllah❤️
0 oy
tarafından
Sağlıkla doğsun inş 
(19,141 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(298 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım benim tatlı telaşlar bunlar 
0 oy
tarafından
Ay canım tatlı heyecanlar başlamış benimd evlat sıfır beşiğim bunun beyaz rengi bende daha çok var kurmak için sağ Salim kucagina al.
0 oy
(925 puan) tarafından
Sağ Salim sagliklica kucağımıza alalım inşallah :) hangi şehirde oturuyorsun canım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 674 göst.
29 Haziran 2019 Moda kategorisinde Prensannesi (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,166 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Yasemindyh (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 329 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,554 göst.