0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar boşanmak istiyorum eşimle fakat bır dilekçe 2000tl olmuş başka kendim nerelerde yazdırabılırım

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
Bi bilgim yok ama illa biyeremi yazdirmak gerek? Kendin dilekce yazip basvurulmuomu yada avukatin bilgisiyle kendin yazarak avukat basvuramiyiu davaya. 
(9,081 puan) tarafından
Google da hazir sablonlar var. Dilekce ornekleri bosanma dilekcesi ornegi indirip kendin doldurup basvuramiyusun bi bilgim yok hukuki surec ile ilgili ama. Nasil
Olacagi bellidir sonucta
(78 puan) tarafından
Bilemedımkı ordan yapsam mı avukatlar çok pahalı ya sordum
-Reklam-
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Nasıl yani dilekçe yazdırmakdami parali
(78 puan) tarafından
Evet bugun sordum kadın çekişmeli dava dilekçesi 2000tl dedi
(9,081 puan) tarafından
Kiz kemal sunalin filmlerinde falan yada eski turk gilimlerinde asiyolar ya kagit kirtasiyelere dilekce yazilir su kadar oara diye:) ben hep okuma yazma bilmeyenlerin yazdirip imza yerine parmak bastiklarini saniodum. Demekki okuma yazma bilende yazdirmaya ihtiyac duyuyormus:)))

Bence baroyu ara bir sor yada aile mahkemesinde  vardir illaki bi danisma burosu falan  ne gerekiyor dava acmak icin diye herkes avukatla bisanmio davayi kendin acabilirsin bnce.hazir sablon dilekce indirip. Kendi bilgilerinle doldurup dilekce yazip kimlik mimlikle basvuruyosundur heralde mantiken
(8,658 puan) tarafından
Ee dilekce parası başka neye para istiyorlar:d
(9,081 puan) tarafından
Kiz kimlik vikarmak ocin bile vergi oduosun harc marc vardir illaki:))
(8,658 puan) tarafından
Boşanmak bile masrafli desene hahaha

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 876 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ruya1311 (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 310 göst.
+1 oy
3 cevap 99 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,957 cevap

330,145 kullanıcı

...