0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,160 puan) tarafından
Ben yaklaşık 1 aydır anneme gitmiyorum annemde kızımı çok özledi ben evimi çok özledim. Perşembe aşırı sıcaktı gidemedim. Perşembe yağmurlu gidemedim.  Cuma temzilik yaptım kaldı eşimde ben haftasonu götürürüm dedi. Neyse kaynamam bugün karşı komşu taşınıyor diye akşam yemeğine alacakmış gorumcem(18 yas) öyle dedi.  

Baktım yaprak fln çıkarmış sarmak için ben yukarıyı hızlıca  topladım indim.  Merdivende karşılaştım kayinvalidemle. Napiyorsun dedi ben de iş kitleyecegini biliyorum ya anneme haber verdim oraya gitcz dedim yüzünü astı cıktı yukarı.  

Kızıyla yapar dimi ben gideyim 

Sonucta ben o kadar misafir ağırlarken yardıma dahi gelmiyorlar.  Yiyip içip bulaşık bırakıp gidiyorlar.  Bende onlara biri gelince yardim etmek istemiyorum oraya harcayacağım vakti kızıma ayırıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Tabikide git boşver sende insansın onlar yapar zaten sadece iş oldumu kaynananın aklına gelin gelir
(1,160 puan) tarafından
Gerçekten öyle valla
-Reklam-
0 oy
(18,474 puan) tarafından
Komşuyu yemeğe cagirirkan sana güvenerek çağırmamis ya. Yardım etmezdim kızı var yaparlar beraber 
(1,160 puan) tarafından
Inşallah çiçeğim insallahh
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Aman hiç takma canım git boşver kimse evine birine güvenerek misafir cagirmasin kızımla yapsın isterse surat assın umursama 
(1,160 puan) tarafından
Umursama da çiçeğim eve gelince de surat mahkeme duvarı hanimefendinin
(7,369 puan) tarafından
Aman boşver sen Gül eğlen kız ne takiyon assın dursun üstüne düştükçe daha çok yapıyor lar
0 oy
(53,898 puan) tarafından
altli.ustlu oturmanin sorunu bu her geleni gittigin.yeri bilmek zorundalar ve yardim etmek zorundaymissin gibi davranıyorlar 
(1,160 puan) tarafından
Gerçekten öyle ve bu durum beni rahatsız ediyor
0 oy
tarafından
18 yaşındaki kızıyla yapabilir bencede annene git 
0 oy
(23,453 puan) tarafından
Bence gayet haklısın misafir davet eden hazırlığını yapabilir ha illa yardım isteyecekse iş kitlemek yerine müsaitlik durumunu sorup ona göre yardım isteyebilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 357 göst.
21 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.