Ayyy sinir oldum resmen yolasim.geldi hic takma canim bebegin ve senden onemlimi annende kal kimdr rahat ediyorsan hem senin 40im çıkmamış oyle dolastirmasinlar seni ev ev sabit bi yerde kal ki bebekte alissim kiyamam ya Allah yardimcin olsun
Kocan kimin tarafini tutuyor annesigikin yaotiklarinin farkinda mi peki
Tmm 1 kere taviz verdiğinde gerisi gelir sana kim iyi bakıyorsa orda kal madem ilgilenmemis şimdide ilgilen meşin bebgin yüzünde öptüm hep yara olur oyle.dedin diye.darilcaksa darilsinlar bebeginin önemli degl
Cnm kocan seni tutuyorsa hiç takma kafana birak konuşsunlar dursunlar daha yeni doğmuş bebeğin neyini sevcekler anlamadım gitti bi 40 çıksın ondan sonra sevsinler rahat rahat daha küçücük zaten
Daha gunah 12 gunluk cocuk neyin olduğunu nerden blsn sevdrmyor dyomus ya demekki çocugun ici almamis :)) bosver canm kimse opmesn yanaklari yara olur onun bunyesi ne ki boynunu op kokla en gzeli kucaga alstrsnlar snra gel bu cocuga bak durmuyor yernde derler.. sarılığı gecti mi nasil smdi
Canim bende 16 gün önce doğum yaptim kendi evimdeyim kaynanam görümcem yanımdalar herşeye karışıyorlar stresten acımayan dikişlerim acımaya başladı eşime söyledim anlattım ağladım esimde annesine kızdı çocukla ilgili biseye karismicaksiniz çocuğu opmiceksiniz yuzune o kadar yaklasmicaksiniz onun annesi var o ne yapicani daha iyi bilir karışmayın sakın bozuşuruz yoksa dedi sonra annesi daha bişey diyemedi sende eşinle bi konuşsan anlatsan belki esin annesiyle konuşur
1,487,762 soru
24,320,441 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın