36 haftalık oldum bugün çantamı hazırlıyorum. Ay sanki 3. çocuğu değil de ilk defa çocuk sahibi olacakmışım gibi ne heyecanla hazırlıyorum . Kucağıma da bir an önce alsam bari yoksa bu sıcaklar beni çok baydı . 2. Çocuğumda oğlan olduğu için bu 3. Ye hiç bisey almadım oğlundan kalanları kullanicam sadece 1 tane 5 li hastane çıkışı aldım. Zaten havalar sıcak 10 luya gerek yoktu bence bir de 600 TL dediler ben şok beğendiğim takımın 5 li olanını aldım bende
İkisi de çok güzel bence ama bayanlar ben geldimi giydirirsen daha Bi manidar olur
Konuyla alakasız birşey sorcam bende 37 haftalığım da çantaya hastane çıkışı olarak bişey alıp koymadım dediğin gibi çok pahalı onlar adı var. Bi tane 5 Bi takım aldım pijama uzun kollu Eldiven şapka Bi de önlüğü var. Bi de çorap ve zıbın atlet koydum ebeler giydirsin diye. Sence olur mu öyle illa bu çıkış seti mi olması lazım. İkinci bebeğim ama ilkiyle alakalı hafızam sıfır sanki
1. Büyük biraz bence 2.giydir sağlıcakla gelsin kuzucuk
Bende heves ettim bak şimdi aklıma geldi tosbigimin çantasını hergun açıp bakıp tekrar koyardim
Son haftalar
Sağlıcakla kavuşun inşallah canım ♥️
Her çocuğun heyecanı başkaymiş
Ben daha bi şey almadım kaynanam almiş bi çanta zibin takım battaniye
Eşim de bez alalım dıyor ben tuvalete tutasım var
1,489,462 soru
24,344,396 cevap
346,183 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın