0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (1,185 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar eski postlarımdan bilen bilir benm kaynana eve gelen yüklü miktar olmasına rağmen hala eşimin maaşındadır gözü. Isterki esim çalışsın getirsin eline versin. Eşim her koşulda onlardan izin alsın. Neyse bunlar eski mesele. Bizim durumumuz çok sıkışık kaynanamda sürekli söyleniyor sürekli laf ediyor biz araba aldik dert oldu fln. Eşim de sırf annesi sussun diye dedi ki ben sana telefon alayım Sen de kızıma bisiklet al dedi Şimdiye kadar tek kuruş bir şey harcamadım dedi kaynanam da dedi ki ben alacağım zamanı bilirim Kızım 2 yaşına geldi Daha ortada bir şey yok şu figürlü üç tekerlekli bisikletler var ya sokakta birçok kişi de ondan var kızım kimi görse koşuyor binmek için eşim ve bunu görünce dayanamadı gitti aldı

Kaynanam demesin mi ben alacaktım siz acele ettiniz. Eşim de dediki almak için benim almamı mi bekledin bundan sonra bana evime kızıma birşey alma sen kendi evine yet dedi ben karımı da kiziminda gözünü birseyde koymam dedi.  

Bugünde çıktım yukarı kaynana yine dert yanıyor yok Baban çalışamıyor her yerde borç var şöyle böyle Görümcem için gitmişler 30 bin liraya burun ameliyatı için gün almışlar siz olsanız üzülür müsünüz şahsen ben hiç üzülmüyorum nereden baksanız evi Aylık 35 30 civarı Para giriyor ama nedense yok

Torununu bu kadar değersiz görmesi beni üzüyor göstermelik sevmesi 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İştee böyle insalar doyumsuz oluyor hep para yok böyle kişilerde bosver takma etme esin cvp vermiş yeterli
(1,185 puan) tarafından
Eşim cevap verdi ama kuzu benim kızım gitmek istemiyor yukarıya bir altlı üstlü oturuyoruz sonra diyor ki sen beni niye sevmiyorsun Abi sen çocuğu seviyor musun ki yani bu çocuk da küçük değil 2 yaşında neyin ne olduğunu hisseder yani eşim de sırf kız üzülmesin diye gitti Aldı vallahi kendi utansın
tarafından
Yok utanma olmaz şimdi diyorduk gelin almak için zorlamış ben alacaktım inadıma yapmış fln
Bu çocuk sevmeme olayida normal çünkü seni kötülemek için herseyi söyler eder yeterli bahane bulsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy ayni sekilde. Benim kaynanam 7 sene oldu evleneli evlendgmzden beri borclri var ne borcu oldguda belli degl emekli kaynpdr en yuksek emekli maasini alyo ama borc btmyo kaynaanm tv varken gtti tv aldi neblym suprge varken gtti onu aldi tvnin borcu btti baska bsey aldi kadinn oda dolusu halisi var yinede aliyo ama ortda hep eski halilar perdeler var blmyorm ben napiyo bukdr bos yereborc ypyolr snrda dert yanyolr esimde. Bende hic borc sevmeyiz sadece kredi kartinn borcu var iki taksiti vardi kaynanamlar ona yardm edyolrdi onuda birakti kadin baska bsey alckms halbuki yardm etmeyi kendileri teklif ettiler cok degiskler esimde ben zaten ödyrm borcmu senn sorunlrinla ugrasamam dedi şu iki takstte btsin ozaman yanasrlr kart istemek icn ama esim hic yuz vermyo bana bile acma telefnlrni senin dengenle oynyo bu kadin diyo haklida esin takmyosa sende hic takma canim. Bosver

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,100 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
18 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Minikii (1,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,371 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,553 soru

24,478,559 cevap

356,127 kullanıcı

...