Direksiyon hocasının bir lafı vardı kocadan hoca olmaz diye . Gerçekten öyle her araba öğretmeye kalktığında kavga ederdik . En son arabanın anasıni aglattin diye vazgeçti zaten araba kullanmak çok güzel bisey yemek yemek şu içmek gibi bi ihtiyaç. Biyere giderken eşim bırakıyo babam aliyo babama biraktiriyorum kayinbabam aliyo derken baya zorluk çektim ama şimdi çok güzel . Kafa nereye kızımla biz oraya
İlk zamanlar tabiki korku panik olacaktır zamanla bunu yenersin canım
Sen kii ne zorlukları aşmış ve aşmaya cesaretin var ehliyet mi korkutur seni
Canım ben eşim görevde iken aldım ehliyetimi. İyikide yoktu kendime güvenim geldi tek olunca. O varken alsam beraber sürdüğümüz zaman bana panik yaptırırdı. Sonuç olarak aldım tek seferde. Hala eşimle sürerken bana panik yaptırır. Park konusuda çok kolay teknikleri var iyi bir öğretmen olduktan sonra bi günde öğrenirsin youtubeda videolar var izledikçe akşamları evde hayali olarak pratik yaptım sende bakarsın aslında bi kadının sahip olması gereken şeylerden biri ehliyet. Kociş yokken çocukla çok rahat oluyor. Hastalık sağlık durumlarında büyük kurtarıcı. Sen yaparsın hemen yazıl kursa. Mizginimizide öpüyorummmm
Kızın için yaparsın canım boşver eşini yapamazsan dalga geçer bu arada mizgini öpüyorum şapkalarını nerden alıyorsun canım bir türlü bulamadkm koskoca izmirde ya
Kocadan hoca olmaz
1,493,504 soru
24,401,576 cevap
350,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın