0 oy
1,618 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi
Bir mağazadan tunik pantolon almıştım. Eşim işteydi kaynanama benimle gel iade edelim dedim biraz uzak tek başında gidemem bilmiyorum. Kaynanamda ben gelemem kaynım gelsin dedi bende kaynıma abi benle gel dedim hem yerini bilmiyorum hemde adam iade etmez sen konuş belki eder dedim. Neyse kaynıma gittik deyiştirdi eve geldik. Başka kimse yoktu benle gelecek çünkü. Neyse kaynımın sevgilisi bunu duyuyor kaynımın benle geldiğini. Beni arıyor. Konuşuyor sonra bana diyoki insanın kocası varken kaynın niye senle gelsinki. Kıskanıyor sonra nie kaynım benle geldi diye. Bende direk onla muhataplığımı kestim. Kız gitmiş kaynımda demiş sen nie onunla gitmişsin. Kaynımda ona sen ne saçmalıyorsun kardeşimdr o benim diyo. Bidaha kızla konuşmadım çok zoruma gitti. Daha ortada fal yok fol yok kendini bbboğğtan saymış. 

38 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Valla kız haklı 
tarafından
Kim haklı. Haklı olan ne
tarafından
İyi misiniz
(1,489 puan) tarafından
Cnm bn yorumun sahıbıne yazdım
tarafından
Yorum sahibi benim. Siz kaynımın sevgilisini bana karşı savunuyorsunuz ben şuan bunu anlıyorum
(1,489 puan) tarafından
Yok nuray adlı kullanıcı kız haklı demiş bnde tepki olarak sapık zihniyetli olduğunuz için herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz dedim
tarafından
Sapık zihniyet değil kıskanç demeliydiniz.
(1,489 puan) tarafından
Kız nuray sn smdi kme hak verdin kaynısının sevgılısine mi yoksa bu postu açan kişiye mi
tarafından
Kaynının sevgilisine hak verdim. Ben böyle bir şeyi doğru bulmuyorum. Ha giderse de kalkıp aramam akıllarına olmayan bir şeyi düşürmem. Aşırı kıskancım lâkin belli etmem.

Dinen de Peygamber efendimiz kayın ateştir buyurmuş. Normal kişiden daha çok dikkat edilmesi gerekir. Ne kadar kardeş gibi görülse de namahremdir, samimi olmak haramdır.

Yani kocam varken ne diye kaynım beni götürsün kıyafet değiştirmeye. Kaldı ki neden kaynanamın yada kaynimin beni götürmesi ihtiyacı hissedeyim ki. Ben kendim giderim. Böyle bir durumda illâ gidilecekse kaynananında gelmesi gerekir oğlu yine sürsün arabayı.
tarafından
Farkındaysan eşim işte dedim ve kaynım benim abim. Abi diyorum. Ve ben kıza kalkıpta aramadım. Kız kaynımın arıyor nerdesin diye kaynımda söylüyor. Kız beni arıyor böle böle diyor. Başta anlamadım ne demek istediğini sonra jeton düştü  numarasını sildim.
tarafından
Valla senin abi demen ile kaynin abi olmuyor dinen. Kıza güzelce izâh etseydin durumu numarasını silmek yerine. Çünkü kaynin evlendiği zaman elti olacaksınız. İşten çıkmasını bekleyebilirdin eşinin, kendin gidebilirdin. Ben zaten asla kimseden talep etmem beni şuraya buraya götürün diye. Hastalık olur bir şey olur onda bile atlar otobüse giderim. Kendi abim bile olsa kimse benim şoförüm değil.
(1,535 puan) tarafından
Nuray dinen olan herşeyi tam yaptınız da kaynın haramlığı mı kaldı burda yanlış olan bir durum yok kadın açıklamasını da yapmış ben yeri bilmiyorum gidemezdim demiş kocası işte kaynanası gelmek istememiş bende olsan kaynımla giderdim abi olarak gördüğüm.insan oda beni kardeşi olarak görüyor zihniyetiniz nedir nereye alet oluyor anlamadım kıskançlığında bir dozajı var
Bende aşırı kıskancım ama eşim kardeşim ile alışverişe de gider ani olarak gördüğü için oturup film de izlerler dozunda şaka da yaparlar ne düşümeyim kocamın bacımda yada bacımın kocamda gözü mu var diyeyim dinen herşeyi yaşıyor gibi saçma sapan şeylere de dini alet ediyorsunuz
(693 puan) tarafından
Ay kız bosver sene sen Nuray ve Nuray gibilerine hıc bir seyı anlatamazsın anlamazlar kıskanclık ayrı fesatlık ayrı demekki kendileri hep o gözle gördükleri için olaya o tarz bakıyorlar dinen herseyi gunahı haramı  4 4 yerine getiriyorlarda kayın haram olayına takılıyor o zaman o kayın evede gelmesin abisinin evine yengesi yemekte vermesin ne alaka ya kayın abidir o açıyla bakarsan ama tabi siz fesatlık sadece aklınıza gelen sen evlıysen Allah eşine kardeslerıne yardım etsin sen kocanı bacısından anasından gene kıskanırsın. Evli degılse de evleneceğin kişiye basta beyin yapının bu oldugunu söylede mıllet başını yakmasın
(5,469 puan) tarafından
Kızın neresi haklı sevgilisi eşi bile değil artı kaybı eşinin kardeşi onunda kardeşi gibi oluyor kalkıp nikah düşüyor dersiniz şimdi kardesinin namusuna başka gözle bakıyorsa zaten adam değildir benim eltim zamanında ben evlenince kaynimda beni kıskandı abi diyordum 10 yaş var aramızda noldu fesatliginin sonu ayrıldılar bu başta böyle evlenince nolcak barına bilecekmi
tarafından
He siz bu akrabalar birbirini yapan kavimdesiniz  o yüzden kiza hak vermeniz gayet doğal
(1,535 puan) tarafından
Sana senin kavmini soran olmadı beyin yapısı olmayan cehalet devrinden kalma akıl yoksunu her yerde her yoruma zoruna gittiği gibi davranıyorsun
(7,449 puan) tarafından
Nuraycim, bende gebeyken kontrollere kayinbabamla gitmek zorunda kaldım. Nevar bunda.  
Bak insanın içinde sapıklık yoksa gidilir mecbursada tabii.
(1,535 puan) tarafından
Canım tabikide gidilir babamın kardeşi olan amcamlara annemle beraber gidip kalıyorduk o zaman odamı günah
Zamanında kadınlar kayınları ile felan aynı evde yaşarmış o zaman onlar da günah zaruret diye bir kavram var insanlar bunu anlamıyor
(1,535 puan) tarafından
Sana batmış anlaşılan
(693 puan) tarafından
Kız sen rumeysadan taraf yorum yapmadın mı şimdi nıe tartstınız:) uykuluyum anlamaya çalışıyorum
(693 puan) tarafından
Hııı siz birbirinizi yapan derken sana hak verilenleremi bu yorumu bende sanıyorum nuraya cevap vermiş ayyyy. Tamm da canım ister gider ister gitmezsin o senin yaşantın cahillikle ne alaka yani bosver ozaman hiç takma
(1,535 puan) tarafından
Nuraya hak veriyo hayatım diyo ki siz genişsiniz nuraya hak vermiyorsunuz siz akrabalarınız ile şapıyonuz diyo
(693 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi diyelim o seviyeye düşmeyelim bosver
(1,535 puan) tarafından
Aynen cnm ♥️
(9,610 puan) tarafından
Ona bakılırsa teyze cocugu amca dayı hala çocuğuyla da nikah düşüyo onlarla da bi araya gelmeyelim hic boşuna akraba diye de savunmayın çünkü heryer dayısının yeğenine amcasının yeğenine tecavüz ettiği haberleriyle dolu ayrıca bence bu kıskançlık değildir cok kiskaclik diye bise yoktur cok kiskanclik insanın kendine olan özgüvensizligidir ya kendinde sıkıntı vardır yada karşısındakinde bi hata vardır o yüzden bunu kıskançlık olarak adlandırır
(5,469 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah eşi kardeşine güvenip yolluyo başkasına ne dış kapının mandalı sevgiliside sonuçta evli değil birşey değil şimdi  yapan ilerde neler yapmaz az kendinize gelin herkesin görüşü kendine
(889 puan) tarafından
O konuda bende katılıyorum kıza düşmez bunu söylemek ama evli olsaydı %100kızı haklı bulurdum..
tarafından
Sonuçta ben aynı evin içinde 4 sene kaldım. Kaynım vardı kaynanam kayınpederim hepsi vardı. Bugün o kızın bana kaynım niye senle geliyor demesi ona düşmüyor
(889 puan) tarafından
Evet bende bundan bahsediyorum herkesin görüşü kendine ama kendi gibi görüşte olmayan kişileri cahil geri kafalı bilmem ne diye  yaftalayamaz benle bu konuyu adam gibi tartışacak varsa buyursun ben hazırım Bi bakalım cahil geri kafalı kimmiş.. Dini yaşarsın yaşamazsın uyarsın uymazsın herkes inancında serbest ama doğruya yanlış bana göre yanlış diyemezsin
(889 puan) tarafından
Bak yine diyorum kıza düşmez o konuda haklısın
tarafından
Evli olsaydı zaten çağırmazdım kaynımıki.
(5,469 puan) tarafından
Bosverin kapatın konuyu kalp kırmaya gerek yok sevgilisi olduğu için yanlış o kadar
(1,535 puan) tarafından
Belsev benim o kişiye cahil yazmamdaki sebep kendisi sadece ben bir postta ğlke dışına gitmek ister misiniz sorusuna ülkemi terketmek istemem dedim diye bana cahil dedi onu söyledim
tarafından
Niye sevgilisinin bir vasfı yok mu müdahale edemez mi siz müdahale edebilirsiniz kayniniza sevgilisi edemez yani.
tarafından
Gülperim kayinbaban zaten senin baban hükmünde oluyor.

Kayın ateştir diye ben demiyorum ki Allâh râsulu diyor. Demek ki size göre efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem sapık zihniyetli idi tövbe estağfirullâh.

Dinen konuştuğuma göre dinimi de elhamdülillâh olması gerektiği gibi yaşıyorum ki böyle yorum yapma yetisini kendimde bularak yazıyorum.
-Reklam-
+4 oy
(889 puan) tarafından
Acil gereklilikler dışında ben bu durumu doğru bulmuyorum ne işim var kaynımla kıyafet değiştirmede.. Hasta olurum kimsem olmaz o ayrı ya da başım dertte olur eşime ulaşamam o ayrı ama keyfi doğru değil.. Ha bunu söylemek sevgilisinin haddine değil o ayrı ortada fol yok yumurta yok ama karısı olsaydı kesinlikle hak verirdim.. 
tarafından
Ben kıyafet aldım deyişi yapcam dedim adam iade yok dedi daha alalı  1gün olmadı. Adamın hak dan kaynım gelir zaten. Nasıl gittik parayı geri verdi. Ve mağazaya kavgam olmuştu ondan birisi benle gelmek zorunda kaldı. Ve yolunda bilmiyorum. Kaynanam la birlikte almştık
tarafından
Evli olsaydı zaten onu çağırmazdım. Ve sevgilisinin öyle demesi onun haddine değil
+2 oy
(1,754 puan) tarafından
Kız gayet hakkj sen dünkü bebek değilsin bir zahmet kendin tek git benjm kocam gidecek eltimle alisverise oyyyşsssss mümkün değil ayrıca kocanla git kardeşim  bu değişim ya da iade süresi var eşin müsait olunca gidersin 
+1 oy
(1,699 puan) tarafından
Dengesiz kız uzak dur bence 
tarafından
Ben uzağım zaten şeytan gibi. Kaynım ciddi ciddi evlenecek onla
0 oy
tarafından
Senşn numaranı nerden bulmuş ki seni arıyor 
tarafından
Kaynım tanıştırmıştı bizi. Ciddi düşünüyordu. Bizi tanıştırdı günde ayrılıyor kıskançlıktan. Neymiş Ogün göze gelmiş yani ben göz etmişim. Sanki leydi Gaga kendisi ya.
(53,952 puan) tarafından
hic gulecegim yoktu olmaz o eltiden☺️
(889 puan) tarafından
Lady Gaga çirkin Bi kadın zaten :)
0 oy
(211 puan) tarafından
Ne kadar kotu kalpli bir kiz. Kaynin senin abin oda seni kardeşi biliyor. Onun kurdugu lafa bak. Kiskanmak diyil bu. Gercek kotu kalbini yani asil yuzunu gostermek. Cok sacma konusmus
tarafından
Ben bunu kaynanamda dile getirdim. Yok güya ben yanlış anlamışım kızı. Onu savundular bana
0 oy
tarafından
Aaa terbiyesize bak.. ne olmuş yani kaynın gelmişse abi diyorsun öyle görüyorsun fesat bu sevgilisi.. 
tarafından
Hemde nasıl fesat.
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Nerden buluyor o haddı
tarafından
Gelde söle
(14,481 puan) tarafından
Hiç muhatap olma uzak dur kızın nolduğu şimdiden belli
tarafından
Muhatabım bile dğl. Evlenselerdr mesafemi kurarım
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Esim vardiyali calistigi icin bi acil isim olsa kaynim gelir hemen. Deprem olmustu ya hani o zamanlar esim gece calisiyodu bide ilk defa oyle sallandik yani cok kotuydu rabbim yaşatmasin bidaha. Kaynim bizde kalmisti. Kiskandirilcak hic bisey de yoktu ortada ama nisanlisi baya surat asmisti tavir yapmisti kaynimda sinirlendii kapatti telefonu ben kotu hissettim ertesi gun abi gelme sen korkmuyorum dedm gelmesini istememistim
tarafından
İnsan kıskanır I ya bide kaynım abin oluyor. Ben hayata kıskanmam eşimi sonuçta yengesi
(1,224 puan) tarafından
Aynen oyle valla. Zihniyeti dusuncesi farkli demekki kisi kendinden bilir isi derleer ya
0 oy
(12 puan) tarafından
Kız benimde bekar kaynım var öz kuzenimle sevgili oldu bizim böyle bı durumunuzda yok ama kendi kuzenim kaynima yengen mi ben mi diye sormuş Allah'tan kaynım akıllı da sildi attı hemen o benim yengem abimin eşi demiş bunu da geç büyük eltim de bana senin küçük kaynimda gözün var dedi ben abisiyle nisanliyken3kiz ben neler yaşadım senin ki bişe mi
tarafından
Kıskançlığından Bi usulü var bunlar icene aştı. Hiç sevmem öle. Sonuçta kaynım böle düşünmeleri hiç hoş değil. Ben kızın numarasını sildim instagram dan  çıkardım. Ama kaynım kızla daha konuşuyor
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Vayy deseydin dün bo.ktun bugün ko.ktun noluyor 
tarafından
Aynen öyle kendini bşy sanıyor. Bide diyo siz gelinin ize ne taktıysanız banada aynısını takcaksınız
0 oy
(2,966 puan) tarafından

Eltin daha ergenlik döneminde sanırım 

Valla hamileyken çoğu kontrolüme kaynım götürmüştü saolsun eşimin işinden dolayı hastaneydi uzak bi yere gideceğim zaman hep abim  götürmüştür yani kaynım Allah razı olsun 
0 oy
tarafından
Hosssstttt köpek...derdim kaynindada suç 
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Kaynın bununla evlenirse senin işin var bu kızla diyim bacım 
tarafından
Bende bunun farkındayım bunu kaynıma kaynanama anlatıyorum anlamıyorlar
 Görsünler anlarlar
0 oy
tarafından
yanii simdi elti olsaniz onun kocasiyla gitmen sorun olurdu.. ama sevgililer.. ama kendini belli etmesi iyi kayninda ona gore karar versin
tarafından
O yine kızı seçti cehenneme kadar yolu var banane herkes kendi evinde. Beni hiç alakadar etmez artık.
tarafından
kendi kasiniyor demek ki
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Kıskanç gereksiz. Konuşma kız bununla. Ne terbiyesizmiş. İnsanın kaynı kardeşi gibi ne düşünüyor yani ne kuruyor kafasinda. İnsanın zikri neyse fikride odur. Yarın öbür gün evlenseler seninle eşinle bir yere gitse hemen başka bir şey düşünecek demek ki. Kaynin inşallah başını yakmaz. Küçük mü bu arada yaşı. Ergen falansa bilemem
tarafından
Yok 26 yaşında
(1,032 puan) tarafından
Yuhhhh
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Geriz.ekalı bu kız benim kayinim benimle her yere gelir valla tabiri caizse şoför gibi zavali nereye cagirsam gelir bı kere bile dırdır etmez 
tarafından
Benim kaynımda gelirdi ama bu kız olduktan sonra kaynımda bşy istemiom artık
(1,198 puan) tarafından
İşte boşver kendinle kayinin arasi iyiyse onun yüzünden kötü olmasına izin verme
tarafından
İyiydik bu kız girdi kötü olduk şimdi kaynımla.
(1,198 puan) tarafından
Kadın kadının düşmanıdır
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Bırax bu samımıyete aile ortamına falan baglı bence ben kaynıma desem esımde bı hayırdır der. benım eltım benım eşime dese ben de ne alaka derim. Tamamen aile bağlarıyla alakalı. 
0 oy
(379 puan) tarafından
Çekeceginiz  var bu kızdan..
0 oy
tarafından
Son cümleye sonuna kadar katılıyorum benimde ni kaynım var şuan sevgilisi var bak benim eşim kadinlara aşırı mesafelidir bu kaynımin sevgilisi bile olsa ama ben kaynımi nasıl kardeşim gibi görüyorum yerine gore mesafemizi asmadan sakalasip egleniyosam ilerde olurda kaynım bu kızla evlenirse eşimin de onunla aynı olmasını isterim çünkü ben kaynımi öz kardeşlerinden ayiramiyorum eşimde yengesini öz kardeşi yerine koydun isterim hepimiz güzel güzel gecinelim isterim yani terbiyesiz 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,064 göst.
0 oy
17 cevap 943 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 596 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 841 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,079 cevap

331,752 kullanıcı

...