Kizlar yazmistim buraya hatirlarsiniz belki annem babam geldi kayinvalidem boyle boyle yapti die o gece esim tokat atti falan filan her neyse bende gidicem falan dedim babami ariycam gelsin gotursun falan ondan sonra gorumcem gitmis annesine kina yak demis gidio babasi gelio falan sonra ben gittum yine kayinvalidemin ayagina cik gel evinde otur dedim oda benim de hatalarim var seninde falan dedi sonra dedi sen kocanla kendini kotu etme ben cikicam benim zaten oglumla aram iyi degil falan filan gorumcemde cocuklarinin ustune yemin etti ki yaz gelsin soyluycem kardesime yakin bi yerden tutsun ev annemde genc iste oda rahat olmak istio falan filan bilmem ne sen kendini araya katma katarsan kardesim senden bilir yine daha kotu olur bilmem ne bende soz verdim oda . Ama kizlar pek inanamiorum yaz gelince kaynanamin ayrilacagina lanet olsun kocasindan kac sene once bosanmis yalniz o yuzden hep bana sario hersegin hincini benden cikario bide cok dinc biri mesela ben evimi temizledigimde bile oturup aglio ki benimde evim olaydi bende temizleyeydim nie boyle oldum falan anlayacaginiz en basit seyde bile bana patlio bende cekemiorum tamam kocasi yok tamam esimin annesi ama kizlar inanin boyle biriyle ben omur boyu ayni evde yapamam sizce ayrilir mi ya psikolojim bozulmis artik inanin herkesin kendi evi olsun herkes nazini kusmesini kendi evinde yapsin istiyorum cok mu seg istiyorum gercekten biktim cekemiorum :( napmaliyim sizce :(
Olur insAllah canim ya belki sözünde durur. Cok zor bise tabi. Gecimsiz biri ile yasamak:/
Kaynana koca bul evlensin siniri gecer gider snde rahat edersin
:((( psikoljim alt ust yeminle
1,489,201 soru
24,340,948 cevap
346,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın