0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Bir müddettir taşınma sürecinde idim normalde annemin yanında kalıyordum Yalova'da Yalova Hastanesi'nde randevu sorunu yaşamıyordum şu an kastamonu'dayım randevu bulamıyorum en son 2 ay önce muayene oldum Yalova'da doktor ayda bir gel demişti 2 tane muayene kaçırmış oldum yani şu anda 37+3'teyim çatı muayenesi falan olmak istiyorum çünkü doğum türümün  nasıl olacağını bilmek istiyorum ona göre hazırlık yapmak istiyorum bebeğimin boyu kilosu hakkında bilgi edinmek istiyorum ancak randevu sıkıntısı çekiyorum hastaneyi aradım randevusuz bakmadıklarını söyledi operatöre bağlandığım kişi ne yapacağımı ben bu durumda kastamonu'daki diğer hastaneler bana bayağı uzak 2 saat civarı ve buraya çok yabancı olduğum için yalnızca araştırma ve eğitim hastanesine gidebilirim minibüs vasıtasıyla yarın eşimle Kastamonu merkeze gideceğiz hazır gitmişken muayenede olmak istiyorum ama randevu bulamıyorum ne yapabilirim

2 Cevaplar

0 oy
(856 puan) tarafından
Sabah 10 da aciliyormus canım takip et . Arada iptal randevular oluyor ve talep bırak inşallah bulursun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anca düzenli takip edeceksin randevulari o sekil yakalayabilirsin .. imkanin varsa özele git 
(1,121 puan) tarafından
İmkanım yok maalesef maddi olarak

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 126 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,367 soru

24,138,416 cevap

334,396 kullanıcı

...