0 oy
420 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (45 puan) tarafından
Hanımlar kızlarim ve ben bitlendik paranit bit şampuanı ve spreyi i kullanioruz üç gündür biraz azaldı gibi tek tek çıkıyor acaba sizlerinde önerisi varmı bunu yaptım anında bitti diyen bide boya okudum acaba saçlarımızı mi boyasak 

13 Cevaplar

+1 oy
(7,135 puan) tarafından

Konudan bağımsız bişey dicem

Kullanıcı adın niye ananınki bacım ya töbe töbe :D

(45 puan) tarafından
Hahahaha
Valla on tane şey yazdım kabul etmedi en son ananinki dedim onu kabul etti öyle kaldı oda :)))
(45 puan) tarafından
Sesli güldüm bu arada
(2,856 puan) tarafından
Post hortlamis bende aynısını soracaktım:D
(83 puan) tarafından
Postu hortlatalim sanırım ana nicki yazmak istemiş hahahhaha
(45 puan) tarafından
Anlamadım
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Gecmıs olsun :))) ayyyy çok zor ya tarağı var satılıyor yada evde tarak varsa ince kısmına ipi boyle dişlerine dolayarak gecır onunla tara bıde ilacı fayda etmezse sinek ilaçları var ya :) etrafımdakiler hep öyle yapar onu saca sıkarlar yazmayıda gecırır ler beklerler sonra tarakla tarayıp düşürürler bir ıkı yapmada gecermiş öyle duydum cevremdekılerddn ay bit denilince benım basım kaşınıyor ya :) 
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Burda okumuştum kolanyayi döküp biraz bekletiyormussun sonra bit tarağı ile tariyormussun 
0 oy
(340 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim vala gorumcemin kızlarına girmişti bı ara sürekli krem şampuanla yapardı çıkarırdı 
0 oy
(1,535 puan) tarafından

:D şuan geleceği gördüm bir kzıım var iki aya kalmaz bir kızım daha olacak hahah bende onlarla ileride bitlenecek miyim acaba :P

(779 puan) tarafından
Benim de bir kızım var 2. Yolda 34 haftalık oldum bende de başladı korku:)
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Başlığı okur okumaz kaşıntı düştü bana 

Spreyleri var onu sık beklet taragiyla tara hep tara ama sürekli kontrol et üstünde durursan 3 yada 4 güne biter ve evde yastık çarşaf pelus bebek ne varsa hepsini yika onlarada geçmiş olabilir 
0 oy
(208 puan) tarafından
Eşimle 1 haftalık köy tatilinde eve bitli geldim dhjbhhhj hemen saç boyası aldım boyadım bitti şükür görmedim bidaha
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Hergun yıkanın taranin ve yastık kiliflarinizi mutlaka değiştirin hergun ama :)
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Ayy bubsira ne çok bitlenen var burda hergun mutlaka bit ile ilgili post açılıyor  ama ablama da çocuklardan bit gelmişti saçını boyattı geçti çocuklarında bit şampuanı ile yıkadı sonra banyodan çıkınca spreyi de vardı sikti taradı tekrar sikti sabaha kadar öyle o spreyle bekletti sabah tekrar şampuan ile yıkayip taradi bir haftada kurtuldu 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ayy okuyunca bile kaşınmaya başladım sjsjsjjsjs
0 oy
(45 puan) tarafından
Şükür bitti kızlar bitimiz ama o korku artık girdi içime sürekli bit taraklariyla tariorum hepimizi her banyoda her kasinmada Allah kimseye vermesin çok zordu bir an hiç kurtulamicaz sandım eşim saçlarımı bile kazimayi önerdi yapacaktım artık gecmeseydi büyük kızımla kendime kına yaktım küçük kizida bol.bol taradım geçti hamd olsun 
0 oy
(53,814 puan) tarafından
okurken kasinmaya basladim en korktugum  arkadasim camasir deterjaniyla yikiyodu saclarini sen kendinde dene kizlarina deneme sakin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,724 soru

24,048,582 cevap

329,536 kullanıcı

...