0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kız kardeşim için soruyorum ama girecek böyle bir yazı var yani biz yazıdan bir şey anlamadık şimdi sadece adana'yı mı tercih yapabilecek Yoksa 11 ilden

image

herhangi bir yer mı 

1 cevap

0 oy
tarafından
Konuyla alakasız ama senşn ışıd çilere ne oldu kız post kapanmış galiba 
(1,929 puan) tarafından
Kız benim kiler nereden oluyor kadın post açınca ben de merak ettim Ebu Hanzala mı ne Bu adam kim diye bir baktım dosyası bulunan bir adammış İŞİD yanlısı Bu yüzden hep dosyası olan bir adam  defalarca Bu yüzden hapse girmiş gözaltına alınmış biri yani bu adamı da savunanlar vardı Ben de onlara kızdım biraz atıştık en son bir tanesi bana Allah sana Hidayet nasip etmesin dedi düşün yani sırf bu hocaya devletin suçlu olma ihtimali var dediği hocayı savunmadım laf söyledim diye en son bir baktım yani soru falan gizlenilmemiş direkt her türlü sekmeden kaldırılmıştı hani normalde mesela ben de eski mesajlar vardı oraya girdiğim zaman soru gizlendi yazardı oradan bile kalkmış admin büyük ihtimalle siyasi içerik olduğu için direk postu kaldırmış ki zaten o adamı savunan insanlarada hep kişiler uyarı verdiler
tarafından
Biliyorum okudum hepsini canım seninkiler derken lafın gelişi dedim kaç kişi ile tek başına baş etmeye çalıştın
(1,929 puan) tarafından
3 kişi:⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠) kız herkesin düşüncesi kendinedir ama ben Türkiyede yaşıyorsam Türkiye devletine karşı olan bir hocanın bu şekilde suçlu olma ihtimali olan bir hocayı ben savunamam yani savunmamalıyım da sonuçta basit bir suç değil ki terör örgütü olmak suçundan yargılanan biri milleti anlamıyorum
tarafından
Boşveerrr anlayamaz ve anlatamazsın hiç uğraşma canım
(1,929 puan) tarafından
İsimleri aklımda zaten bundan sonra onları görünce susma hakkımı kullanacağım hiç kendimi yoramam ne halleri varsa görsünler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 708 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Nazenin & (651 puan) tarafından soruldu
+1 oy