0 oy
1,045 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Annem bana çok yakın 3-4 dk mesafe bana her zaman sen annene gidiyorsun diye kufur ediyor halbuki öyle bişey yok ben her zaman gitmiyorm ben gezmeye bile çıkmam. Bu sabah annem kahvaltıya gel dedi gittim bana küfür etti baya annemee küfür etti bana küfür etti. Ben artık Sabrimin son eşiğine geldim boşanmak istiyorum. Bana diyorki otur evde evini temizle evim b.k goturuyormus halbuki öyle bişey yok. Sanki evi kendi temizliyor ben onun işine karışmıyorum oda benim işime karışamaz. Bıktım artık gercekten. Bunun bir dönüşü olmicak artık bezdim çünkü her defasında geri dönüyordum :'(

22 Cevaplar

0 oy
(5,424 puan) tarafından
Valla ben hiç katılmıyorun sen de onun anensını sev bılmem ne onalrınkı anne de bızımkı ne. Okudum yorumlarını üstüne yurumus falan ben de cok sorun yasadım bu sekılde ve onun annesınden tıksınıyorum zaten tıksınıyodum.

İnsan olmayana bişey öğretemezsin. 
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
 Canım kusura bakmasın herkes anasına da gider bacısına da gider ne ben eşime karışırım ne o bana karışır karışmayı boşver küfür etmek ne valla ben büyük konuşmayım aynı şeyi ona iade eder hatta anasını arar yüzüne söylerim nasıl evlat yetiştirdin anama küfür ediyor aynısını sana iade ediyorum derim o evden de giderim bidaha da dönmem herkes haddini bilmeli hadsize had bildirmek lazım işte bunlar neden oluyor varya bir kere o davranışı yaptığında ses etmeyip evini beklediğiniz için oluyor kendilerini bir b*k sanıyorlar adi köpek 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 497 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minnan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,360 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,558 soru

24,171,226 cevap

335,878 kullanıcı

...