0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Çok çok çok yakın arkadaşımın kızının Doğum günü var hediye alıcam cok pahalı olmasın cokda ucuz basit bsey olsun istemiyorum ne alabilirim aklıma birşey gelmiyor 2 yaşına girecek kız cocuğu gelecekte kullanması içinde alabilirim bütcem en fazla 500₺

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence direk o parayı ona ver kendi ne isterse yada ne eksiği varsa o alsın..öylesi daha makbule geçer..bizde artık hediye alma olayı çok azaldı herkes birbirine parasını veriyor o daha mantıklı. O şekilde oğluma gelen paralar ile 4 çeyrek 2 gram aldım. Ama hediye olarak gelse belkide çoğunu kullanmayacaktm işe yarar bişey olmayacaktı.ama o altınları şuan oğlum için saklıyorum ilerde nolur nolmaz bilemyiz
(2,938 puan) tarafından
Ya ben parayı vermeye utanırım ya
tarafından
Kötü bişey yok ki tam tersi karşı taraf için daha makbule geçer. Ne almak istersiniz yada neyi sever kullanır bilemedim o yüzden bunu veriyorum kendisi begendiği bişey i bnm yerime alsın dersin.
(2,938 puan) tarafından
Ya ne biliyim çekinirim ya gerçekten
tarafından
Çekineck bişey yok ama yine de siz bilirsiniz
(2,938 puan) tarafından
Teşekkür ederim yinede :)
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
çanta alabilirsin süslü püslü seviyolar öyle şeyleri 
(2,938 puan) tarafından
Çanta az olur ya o benim kızıma güzel seyler aldı
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Dogum gününde giymesi için bir elbise alacagim devarkadasina beğensin sende al ;) 
(2,938 puan) tarafından
Aa bak çok güzel bu
0 oy
(271 puan) tarafından
Scooter almıştık yegenimize çok sevinmişti 
(2,938 puan) tarafından
Bu da aklımda ama çok pahalanmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
1 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaa (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 281 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 323 göst.
4 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miniğim77 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,493,787 soru

24,405,956 cevap

350,498 kullanıcı

...