0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar merhaba esımle 1 bucuk yıllık evliyiz 25 yaşındayım herşey işinde ve yolunda diye düşünerekten hamile kaldım 11 haftalik hamileyim ama hamile oldugumdan beri esimle aramda bir sogukluk hissediyorum cok agresif yeterli destegini hissedemiyorum yada ben mi cok alinganim bilmiyorum ama hamile olmadan önce dahi aramiz cok daha iyiydi cok canım sıkılıyor hamilelikte esler arasi sogukluk normalmi siz böyle bir durum yasadinizmi?

2 Cevaplar

0 oy
(1,535 puan) tarafından
Hormonlardan size de öyle geliyor olabilir çocuk olacak maddi sıkıntı çekmeye başlamış olabilir iş yerinde sıkıntıları olabilir kendini üzüp moralini bozma cnm pozitif düşünmeye bak
(1,535 puan) tarafından
İşte güzelim sorumluluk yüklediğimiz için bu ö.küzlere sanki biz üstlenmiyoruz sorumluluk onlae yük sadece kendinde sanıp strese giriyo geneli böyle canını sıkma canını sıkarsan boğursun sorular içinde farklı şeyler düşünürsün o yüzden rahatlamaya bak ona karşı da deişme
(15 puan) tarafından
Teşekür ederim canim gercekten suan daha iyiyim zsten maddiyati acayip kafasina takan bir insan bundan dolayida bu kadar gergin olabilir
(1,535 puan) tarafından
Aynen öyle bak bizim ev kendimize ait karpuza patatese kadar sebzelerimiz kendimiz yetiştiriyoruz ama bizimde maddi sıkıntılar borçlar var ve ikinciye gebeyim ilk bebeği eşim ikinciyi ben istedim ve eşimdeki psikolojiyi görmen lazım evet herşeyime yardım etme çabasında oluyo oda daha yeni yeni eskiden karışmazdı yapamıyorum diye kızar bağırırdı şimdi baktı benim doğuma az kaldı çocuk durmuyo maddiyat zatem düzelmiyor benim surat asmam ağlamam vs derken kendini topladı ve daha yenisiniz birbirinizi tanıma aşamanız şuan 3-4 yıl dolduğunda herşey yerine oturuyor kavga da oluyor ama dozajında o yüzden bu senelerde olan şeyleri fazla kafayı takma evine sadık olsun nefsine hakim olsun sana baksın yeter zamanla toparlar kendisini
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim cok haklisin destegin icin cok saol
(1,535 puan) tarafından
Sende saol kuzum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 559 göst.
+2 oy
2 cevap 598 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,783 puan) tarafından soruldu
+1 oy