Günaydınlar. Sizlerle paylaşmak istedim... eşim ve kardeşi bir hiç uğruna 3 aydır küsler konusmuyorlar ve kardeşinin bu hafta düğünü var ben gitsem eşimin gitmediği yerde ne işim var diyorum ve yeni doğum yaptım yeni eltim ne aradi geçmiş olsun diye ne de ziyaret etti yani kaynım küs olunca aramadigini düşünüyorum...yinede eşim düğün için alışveriş yapın davet ederlerse gideriz diye açık kapi birakti.. bende eltimle istemede, nisaninda ve kayinvalidemde yemekte gördük o kadar yani. Yeni gelin ve eşimin ailesi çok sık gorusurler yemek daveti gezmek falan filan inanın hiç umrumda değiller ama insan yinede tuhaf hissediyor bi yandan aile soğuk çocuklarımı 15 günde 1 ayda falan görür o da babanneleri sadece.. davet etmezlerse eşim gitmem diyor siz gidersiniz ben bırakırım diyo eşimin olmadığı yerde ne işim var ki. Diyecekler bu kez davete ne gerek var kardessiniz gibi, az çok tahmin edebiliyorum olacakları...bir soğukluk oldu ve düğünede gitmezsek herşey başladığı gibi devam edecek kötü kalacağız gibi böyle de.
1,489,155 soru
24,340,486 cevap
346,024 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın