0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (2,300 puan) tarafından
Kızlar diş çıkaran bebeğe papatya yağı iyi geliyormuş doğru kullanan var mı 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,232 puan) tarafından
Karanfil yağı olmasın canım papatya hiç duymadım ben karanfil yağını biliyorum çok iyi geliyormuş 
(8,162 puan) tarafından
Evet ben hep kullandım kızıma. Çünkü jellere alerjisi vardı. Ben de bir gün karanfil yağını denedim. Çok rahatlattı
(4,232 puan) tarafından
Ben kendim kullanmadım ama kullanan çok gördüm canım mesela annemler de dişleri ağırdığı zaman hemen oraya bi karanfil koyarlar orda öyle tutarlar ordan da biliyorum çok faydalı diş için
(2,300 puan) tarafından
Mimar anne nasıl kullandın acaba birde hemen etki ediyor mu
(8,162 puan) tarafından
Parmağımla sürdüm canım kabarık olan dişine. Yaparken çok ağlıyor acısından dolayı ama etkisi hafifleyince çok iyi rahatlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tetagil kullanıyorum çok iyi geliyor hem rahatlatıyor hemde diş çıkarmayı kolaylaştırıyor canım papatya yağını hiç duymadım 
(2,300 puan) tarafından
Evet tedagil duydum çok pahalı ya
tarafından
Hee hee çok bilmiş bilmiş konuşma beni oraya getirmee yoksa oraya gelirrr kızını ısırırım sjsjsjs
tarafından
Ay beni ısır o uyanmasın aşkooo
tarafından
Yok onu isircamm bananeee benimki 2 saat ayakta sallayarak uyudu sjsjs yeni bugün disarda düşmüş ayağı tahriş olmuş gelip gidip uf uff diyor yürümüyor bile :(
tarafından
Oys kıyamam bende öğlen uykusundan sonra hiç uyutmadım 11 e kadar parka falan gittik uyumasın diye gelince hemen yıkanıp karnını doyurup uyuduk bş daha uyutmucam öğle uykusundan sonra tekrar Uyursa gece uyumak bilmiyor
0 oy
tarafından
Osanit kullandım ben cok ıyı gelmıstı, bır de buzluga dişlik atıyordum cıkarıp verırdıM
(2,300 puan) tarafından
Evet yorumlar çok iyi ama baya pahalı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
8 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
26 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,664 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
23 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,830 soru

24,064,694 cevap

330,298 kullanıcı

...