0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
Geceniz hayır olsun balkizlar 

Biz zor dönemlerden geçtik geçmişi uzun uzun anlatmiycm.  Biz araba alırken çok sıkıntı çektik.  eşim sonuçta evi ayrı yolu  sapa yaşı deseniz 33 yani birşey alırken verirken kendi babasına hesap vermek zorunda değil diye düşünüyorum.  Biz arabayı aldım şükür iki yıldırda iyi gidiyordu ama bu ay herşey üst üste gelince sürekli kredi kartlarını taksite böle böle geçinmeye çalışıyoruz  . Bu durumu gören kaynana kayınpeder hiçbir şekilde maddi destek sağlamadı.  Üstüne araba aldik diye baya da laf yedik.  Hatta hala derler sizin arabayla isiniz yok,arabayı satın yazlık alın biz gidelim yada arabayı satın baban borçlarını ödesin gibisinden....

Neyse bizim yaklaşık 80 bin tl borcumuz var eşim 15 aliyor bebek maması bebek bezi aylık mutfak masrafı ek ihtiyaçlar derken baya sıkıştık.  Eşimde araba benzinli,benzine gelen zamlar dolayısıyla ve arabanın yıllık masrafindan satmaya karar verdi. Yıllık benzim dışında 20 bin mtv sigarta  ve  diver işlemler tutuyormuş.  

Eşimde borsaya baya meraklı.  Arabayı 560 bine satıp benden aldığı bilezikleri yani toplam 25 gramdan 8 bilezik geri verip 80 ile borcu kapatıp kalanını borsaya yatircm dedi. Bunu duyan kaynanam çıldırdı.  Arabayı alırken babana sormadınız satarkende sormazsaniz  birde batarsa bir tekme de baban koyar gidersiniz kiraya dedi. Aşırı zoruma gitti.  Zaten canları sıkıldıkça en ufak tartışmada kira istiyorlar ama lafa soze gelince de ev verdik eviniz kira değil arabanız var şu bu muhabbetine giriyor.  

7 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından
Aynı bizimki sözde bizimkilerde bize evlenirken ev aldılar ama ev onların üstüne sözde bizim 

Araba aldık bana babasından aldık hayla benim üstüme geçmedi kaskodsu bitsin boşa para ödemeyin şuyı bitsin diye diye öteleyip duruyor 6 7 ay oldu 
(1,179 puan) tarafından
Yok bacı hiç destek yok benimde rızam yok araba şart ya
-Reklam-
0 oy
(12,194 puan) tarafından
Destek olmuyorlar bari köstek olmasalar keşke şu erkek aileleri :)
(12,194 puan) tarafından
Ahh ah :D diyecek çok şey var da işte
(1,179 puan) tarafından
Hiçbir koşulda me maddi ne manevi destek verdiler ama eşim tek kol onlara nerden baksan eve aylık 30bim giriyo ama ne hiketmetse eşim zengin onlar fakir hek eşimden bekliyorlar
(12,194 puan) tarafından
Bizimkiler de aynıydı canım. Biz artk göruşmuyoruz 1buçuk sene oldu. Kendi destekleri olmadığı gibi bizi sömurmeye çalışıyorlardı halbuki yemin ederm 5 tane evleri 3 tane koca dönum arsaları var.. biz kiradayız yani.. 8 senelik evliyiz ve daha bu sene araba alabildik.
(1,179 puan) tarafından
Böyle insanlar genelde doyumsuz oluyorlar
(12,194 puan) tarafından
Çok doyumsuz Hem de nasıl anlatsam Roman olur yani bencillikleri
0 oy
tarafından
Sizde niye herseyi söylüyorsunuz onlara huylarını bile bile söylemeyin bu arada cnm araba şart hele evde cocuk varsa elindeki arabayı satıp borçları kapatıp biraz daha düşük model Bi araba alın 
(1,179 puan) tarafından
Eşim soylersem belki kiradan verirler biraz rahatlarım diye düşündü çünkü nerden baksan 30 bin eve gelen para var ama onuda ağzına tıktılar
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Borsaya girmesi belki riskli 

Ama kaynanamı kayınbabamı böyle şeylere hiç sokmam onlara ne 
(1,179 puan) tarafından
Bizimkiler istiyor ki
Benim.esim çalışsun parayı versin bunlara birşey mi alincak sorsun birşey ki verilcek sorsun yönetme işlemi başarısız olunca böyle oluyor
(1,336 puan) tarafından
Adamın evlendiğinden habersizler sanırım artık onunda Bi hayatı var evi var eşi var çocukları var sorumlulukları var
(1,179 puan) tarafından
Haberleri var ama çekemiyorlar gibi
0 oy
tarafından
Ah bu Kaynanalar niye her boka karışırki 
(1,179 puan) tarafından
Bende anlam veremiyorum gerçekten yoruldum da
0 oy
(423 puan) tarafından
"Sizin arabayla isiniz yok,arabayı satın yazlık alın biz gidelim yada arabayı satın baban borçlarını ödesin." Dediğinde ben daha ozaman orta parmagimi gosterirdim."Arabayı alırken babana sormadınız satarkende sormazsaniz  birde batarsa bir tekme de baban koyar gidersiniz kiraya"
 Kusura bakmada leş kargalari açık ve net 
(54,216 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(1,179 puan) tarafından
Ah  tugbam yaşadıklarımı bir bilsen değil orta parmak küfür edersin yani
(423 puan) tarafından
Borsada tutarsa ozaman gör sülük gibi yapisirlar Allah kolaylık versin kafalarında var belli zaten normal değiller
(1,179 puan) tarafından
Rabbim hayirliysa nasip etsin ben hayırsız olan hiçbirşeyi istemiyrm
(423 puan) tarafından
Önce bunlardan yakanizi kurtarmaya bakın bence herşeyden daha hayırlı benim kaynanayla kayinpederde paracidir ama bunu dese harbiden orta parmak gösteririm zaten cesaret edemezler
0 oy
(54,216 puan) tarafından
imkaniniz.olsa kiraya cikin dicem de esinin annesine resti çekip agzinin payını vermesi lazim 

ne demek yazlik alin biz gidelim yazligi onlara mi alacaksiniz 

arabayi satarkende sormaniza gerek yok sonucta borcunuza karismiyorlar lafa gelince sallamayi biliyorlar
(1,179 puan) tarafından
Kiraya çıkmayı ben en baştan istedim eşim babası kalp hastası ardında kardeşleri var diye kalmak istedi evimiz ayrı sizde aile binası ama burnumdan da geliyor
(54,216 puan) tarafından
ya laflari yeter zaten arabayi satinca babasi odemis olmuyor ki borclsrinizi kapatin demis dir dir dir hic cekilmezler
(1,179 puan) tarafından
Hiç sorma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 576 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 863 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 544 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,711 soru

24,187,322 cevap

336,722 kullanıcı

...