0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kizlar buğdayı nohutu fasulye ayrı haslayiio birlesitiryoruz buraya kadar tamamda başka ne katicaz ve içine kattigimiz inciri yer fıstığı ni fındığı kuru üzümü fln hasliycaz mi ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nefis yemek tariflerinden yapyorum müthiş oluyor 
(2,387 puan) tarafından
Hayırlı gorumce:D♡
tarafından
Ahahhaha sağol aşko
tarafından
Böyle görümce bulunmaz kanka mesajları atıyım istersen ahahha
(2,387 puan) tarafından
Hajah yok kız inaniom ben sana aşkımsın sen benim :D♡
tarafından
Şuan tavan yaptım teşekkür ederim aşko ❤️❤️ Sende öylesin
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ya o kadar farklı tarifler var ki bazılarının çok güzel oluyor bazıları hiç yenmiyor bu sene bende niyetlendim inşallah yapacağım ☺️
(45 puan) tarafından
Aşırı farklı tarif var ya
0 oy
(4,311 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben buğdayı kaynatıyorum bugday pisiyor ,buğdayın suyuna aynı tencereye  daha önceden hasladigim hafif diri nohutlu ve fasulyeyi ekliyorum sekerini ekliyorum biraz ozlensin diye sonra kuru yemislerini badem (akşamdan suya koyup sabah soyuyorum)fındik fıstık  vb (cevizi kaselerin üstüne ekliyorum karattiyor kaynarsa asure gri renk oluyor)eğer meyve türü ekleyeceksem en son altini kapatmaya yakin çünkü onlar zaten yumuşak (kuru üzüm,kuru kayısı vs )
(4,311 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Buğdayı ayri kaynatıp suyunu dökerseniz su gibi oluyor haberiniz olsun. Ben adet yerini bulsun içinde bol cesit olsun  diye 1 çimdik tuz çok az ,1 tatlı kasigi kadar pekmez vs de ekliyorum
Üzerinde tarçın döküyorum ohh mis 15 çeşit oluyor içinde.
(45 puan) tarafından
Benim haşlanmış buğdayın var buzlukta onu kullanayim diyorum cnm fındık ve fıstığı hasliycaz mi yoksa sadece suda mi bekleticez birde altını kapatana yakın mi koyucz icine
(4,311 puan) tarafından
Findik fıstık badem kabuklu ise akşamdan sicak suya koy sabah elini attığın gibi soyulur.Findik fıstık badem ceviz bunları kurumeyveden önce atarsın tatları suya geçsin diye 15 dk orta ateşten sonra kuru meyve eklersin 10 dk kapatırsın altını.Bugday buzluktan daha önce yapmadım ama buğdayın haslanmis olduğun suya ekleyerek yaparsan aşuren hem beyaz olur hem su tadı gelmez
(45 puan) tarafından
Çok tşk ederim cnm yarın yaoicm bakalm nasıl olcuk
(4,311 puan) tarafından
Allah kabul etsin şimdiden afiyetle yiyin insallah
(45 puan) tarafından
İnşallah cnm amin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 881 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
31 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,472,292 soru

24,109,420 cevap

332,882 kullanıcı

...