Hanımlar iyi geceler gece uyurken ayağımda hiç birşey yoktu sabah uyandığımda ayagimin altına kına yakıldığını gördüm 1 haftadır da sürekli eşimin ayağında ve elimde cikiyo 2 günde geciyo böyle bi durum yaşıyan varmi internette araştırdım pek birşey anlamadım kötü düşünmek istemiyorum ama muska yapılmış olabilirmi
Ooooo cin düğününe gitmissiniz kocanida senin üstüne kuma almışlar ahshdhd tövbe estfrullah korkma kuzum mantar çeşidi o kendi kendine geçer bir kaç güne
mantar canım muhtemelende birbirinize bulaşmış
Bazı inanışlara göre; Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek Allah'ın varlığının delillerindendir. Ruh uyurken vücuttan ayrılır ve farklı alemlerde gezer oralardan bu lekeleri alır. Bu durumda kişi sevinmelidir. Dolaşan ruh dönerken o gezdiği yerlerden bazı ilerin vücutta çıkmasına neden olur. Ruh, uyku halinde buradan geçerken cinler alemine uğramış. Bu buradan sıçramış olabilir. Bu izler kına ya da daha farklı belirtiler halinde de ortaya çıkabilir. Birçok tıp kaynağında ise kına oluşumu aslında mantar enfeksiyonun belirtisi olarak gösteriliyor. Fayohipomikoz (İng: "Phaeohyphomycosis"), koyu renkli mantarların sebep olduğu fırsatçı enfeksiyonların geneline verilen bir isimdir. Bu mantarlar aslında sadece deri enfeksiyonuna neden olmazlar; herhangi bir iç organı da enfekte edebilirler. Fakat deri enfeksiyonunda siyah karaltılara ve lekelere neden oldukları için halk arasında daha yaygın bilinirler. Umarim yararlı olur...
1,486,519 soru
24,302,169 cevap
344,096 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın