0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (365 puan) tarafından
Kızlar geçen ay adetin ikinci günü ilk defa aylık igne oldum 5 gün sürdü bitti eşimle 3 4 kere korunmasız ilişki oldu şimdi adetten 15 gün geçti bı kaç damla leke geldi ara kanamami yerleşme kanaması mi bilemiyorum ara kanama olması normal mi bu iğne korurmu kızlar bı akıl verin

3 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla ben hiç yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla adet düzensizliği çok oluyomuş canım bence ondan kaynaklanıyor kanaman
(365 puan) tarafından
Umarım öyledir canım ya korktum çünkü
(4,234 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım mesela benim doktorum hap kullanırken ilk ay başka bi yöntemle de korunun ilk ay koruyuculuğu azdır demişti iğne de öyle bi durum var mı bilmiyorum
(365 puan) tarafından
Ay yoktur inşallah benim kadın dogumcu çok iyi korur falan dedi bizde rahat davrandık ama inşallah yan etkidir
(4,234 puan) tarafından
Yaa doktorun öyle dediyse öyledir o zaman canım bide psikolojik etkiye de inanıyorum sen iyi düşün iyi olsun
(365 puan) tarafından
İlk ayı sormadım ama işte ondan içime şüphe düştü iyi olur inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(2,863 puan) tarafından
İğne korur korkma. Evet düzensizlik yapıyor 

Bu arada iğne kist yapıyor canım 
(992 puan) tarafından
Annem kız kardeşime 3 aylık iğne yaptırdıktan sonra hamile kalmış :)))
(365 puan) tarafından
Yaaa öyle mi hayırlısı canım Allah verince oluyor demekki
(992 puan) tarafından
Tabiki herşeyin hayirlsii :) tabi kardeşim şuan 25 yaşına girecek
(2,863 puan) tarafından
Mutlaka gününü takip etmemiştir.  Bu spiral gibi değil yumurtaları küçültüp gebeliğe engel oluyor . Küçülen yumurtanın da döllenmesi mümkün değil.  :)
(992 puan) tarafından
Olacak olduktan sonra herşey mümkün sanirm :) o ay iğne yaptrmis diğer ay hamile kalmış gününü derken 3 aylık zatsn iğne o süreç içinde olmuş oluyor hamileliği neyse iyki de olmuş orası ayri ;))
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Korumasız ilişki olursa tabiki hamile kalabilirsin
(365 puan) tarafından
Işte iğneye guvendik

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
15 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 757 göst.
11 Şubat 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,459 cevap

336,303 kullanıcı

...