0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından
Merhaba kızlar bu ayak tırnak mantarına kesin olarak bir çözüm yok mu acaba nasıl geçer bilginiz var mı haftaya doktora gidicem ama sizlerede sormak istedim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok sanırım ya eşim o tırnağı çektirdi yine cikiyor
(314 puan) tarafından
Gerçekten mi çok üzüldüm şimdi ya nasıl geçer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim çok rahatsız oluyorum bu durumdan
tarafından
Eşimin tırnağının yarışı var yarnsinin üstü çok kalın ama biz çözüm bulamadik
(314 puan) tarafından
İnşallah buluruz belki bir umut gecer çok can sıkıcı bir durum
(314 puan) tarafından
Birde biz eşimle Aynı tırnak makasini kullanıyorduk tabi ben mantar olduğunu bilmiyordum başta vitamisizlikden bazen tırnaklarım beyazlar yine öyle oldu sandım o yüzden aynı tırnak makasıni kullanınca esimede bulaştı benim yüzümden onun tirnagida oldu meğer mantarmis morelim bozuldu inada bulasinca
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Tarçın yagi hem mikrop kiriyo ama duzenli kullanmak lazim bı de bu illet bi bulasinca mutlaka baska biyerden ya da ilerleyen zamanlarda yine hortluyo :(
(314 puan) tarafından
Allah'ım nasıl igren.c birseymis ya kurtulamadım gitti nereden bulaştı nasıl oldu anlamadım gerçekten ama beni aşırı rahatsız ediyor bu durum :(
(4,876 puan) tarafından
Sinir stres sıkıntı cok tetikliyo bu egzama mantar olaylarini canim ya dedigim gibi mevsimsel hortluyo bi de ben de kurtulamadin senelerdir :(
(314 puan) tarafından
Bende yeni oldu neden olduğunu bilmiyorum bile ama kurtulmak istiyorum keşke bir çözümü olsada kurtulsak çok rahatsız ediyor beni bu durum çıplak ayak bile durmak istemiyorum tırnağım yüzünden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
28 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde rabiaans (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hazall (97 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,890 soru

24,065,404 cevap

330,339 kullanıcı

...