0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Psikologa gidip olumlu sonuç alan var mı ? Bu hayatı boşu boşuna yaşıyorum hiçbir şeyden tad zevk almıyorum, yaşım 24 ama hissettiğim 100 yaş.. Kimseyle sohbet edemiyorum arkadaşlık kuramıyorum,çok içime kapanık sessiz biriyim.Bu hayatı o kadar boş yaşıyorum ki niye yaratıldım acaba diye düşünüyorum.Çünkü ha ben ha ağaç veya bitki,hiçbir fark yok..Mutlu olmayı gülmeyi eğlenmeyi unuttum,herkes gülüp eğlenirken etrafa mal mal bakıyorum.Hersey boş anlamsız duvardan farkım yok.Daha yazsam bu böyle uzayıp gidecek.Kisacasi psikologa girmeyi düşünüyorum ama faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum.Gidenler veya bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm piskologa da gittim psikiyatriye gittim ilaç kullandım o zaman duzeldim ama İlaç değil insanlar insanı böyle ediyor alışkanlık yaptı ilaçlar basım çatlardi icmesem bıraktım sonra evlendim aynı gene oldu ne zaman bunalsam anneme koşuyorum küçük çocuk gibi benim en iyi ilacım o kocam mocam değil artık ilaçlara alışma derdini anlat konuş rahatlarsın doktora 
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Neden böyle oldunuz bu seviyeye gelene kadar ne yaptınız hayatınızda kendinizi nerde değerlendiriyorsunux
0 oy
tarafından
Senelerce psikolojimle boğuştum ve 1 bucuk aydır tedavi görüyorum keşke daha önce gitseymişim diyorum o kadar rahatladım ki benim daralma takıntım çoktu daralmalarım tamamen geçti takıntılarım ufak tefek var ama onlarda gececek inaniyorum kendimden soğumuştum bi ara kendimden tiksiniyordum ve artık kendimi seven bir insan olmaya başladım insanlara bakış açım değişti kendime bi özgüven geldi eskiden böyle hissetmiyordum bi gitmeyi dene bence canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 408 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,577 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Roselife (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 505 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 610 göst.
4 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,275 soru

24,181,132 cevap

336,330 kullanıcı

...