0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar iki senedir spiralliyim bu son 3 aydır sürekli adet dışı akıntı ile birlikte kanama ve kahverengi lekelenmem oluyor affedersiniz ilişkiden sonra da kanamam oluyor iki ay önce doktora gittim yüreğimde yaradan şüphelendim ama temiz çıktı yine iltihap olabilir diyip ilaç yazdı antibiyotik verdi  fitil verdi  kullandım ama hala aynı neden arkadaşlar tekrar randevu aldım ama gidene kadar 10 gün var gitmeme ciddi biseymidir anlamadım 

1 cevap

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Arada kanamalar oluyor adet dişi bunlar normal diyor doktorlar 
(43 puan) tarafından
Ama benim daha önce hiç olmuyordu ben adet olduktan sonra bitiyor yikaniyorum hep lekeli olarak gidiyor kanamali akıntum oluyor
(7,369 puan) tarafından
Canım spiralde bir ayı bir ayini tutmuyor ki benimde yaklaşık 2 buçuk yıldır var hiç olmuyordu bu aralar oluyor hastaneye gittim kayma falan mı var diye herşey normal olabilir dedi doktor hatta ben cikarttirmayi gidecem haftaya
(43 puan) tarafından
İki senedir sıkıntı yoktu sadece uzun sürüyordu bende gittim iltihap var dedi eğer devam ederse spirali çıkarırız dedi bende çıkarmamak için direniyorum iki kutu fitil iki kutu antibiyotik hap verdi kullandım geçen ay iyidi ama bayramdan önce adet oldum ve hala adetmi degilmi anlamadım hala leke kanama devam ediyor
(7,369 puan) tarafından
Bir görün tekrar ama yaramiyorsa çıkarır mecbur canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Buğlemsinem (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Zehra_2020 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,047 soru

24,163,676 cevap

335,490 kullanıcı

...