0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanimlar gebeliginizin ilk 2 ayında çok fazla sırt ve kasık ağrısı normal mi? 

Sizde aynı şeyi yaşadınız mı? 

Doktor bana düşük olma ihtimalinden kaynaklı dedi ama bilmiyorum acaba herkeste bu sorun var mıydı?

Birde 5mm kistim var doktor kist beraberinde bu ağrılar var dedi mi evet diyince düşük belirtileri bunlar dedi. Vajinal ağrılarım da çok oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim ikinci gebelikte çok fazla vardı ama düşük tehlikem hiç yoktu
(789 puan) tarafından
Ya kistim var aslında doktor sordu işte kasık ve bel ağrıların var mı diye evet dedim. Bunlar düşük belirtileri dedi
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Kasık ağrım coktu düşük riski var demedi bana kimse 

Çok doktor gezdim doğum yapacağım doktoru bulana kadar bence onu söylemesini başka bi nedeni vardır Kasık ağrısı ile alakalı olduğunu sanmıyorum 
(789 puan) tarafından
Asıl sebebi kistti kistim her hafta 1 cm büyüyor. Ama doktor sordu kaşık ve bel agrilarin vad mı evet dedim bunlar hep düşük belirtisi dedi düşük ilaçları verdi
(2,387 puan) tarafından
Başka doktora da görün bence
(789 puan) tarafından
Bu gittiğim 3. Doktor ilk gittiğimde bir riski yok dedi ama kistim çok büyüyünce düşük riski var dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,144 soru

24,179,009 cevap

336,241 kullanıcı

...