0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızlar eşim 5 te işten çıkabilirsem denize gidelim dedi. Ama ne giyicem Bi fikrim yok tesettürlüyüm. Yüzmüyorum zaten haşemam o yüzden yok. Sadece kızımı sokarım diye diz altım girer suya eğer gidersem. Ne giymem lazım yaa. Uzun ferace gibi Bi şeyim var ama altına tayt veya pantolon giymeden olmuyor düğmesi diz altımda bitiyor. Ama ne taytım ne de pantolonum var. Ne giyicem ya siz ne giyiyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
(1,535 puan) tarafından
Pembe gibi donla giriyom bacı ☺️☺️ bende kapalıyım ama eşim ben girmeden girmiyo bende evdeki geniş kıyafetler ile giriyorum birde sakin yerlere gidiyoruz hep 
(983 puan) tarafından
Evet biz de sakin yere gidiyoruz diğer türlüsü zaten içim almıyor. Geçen sene hamileydim koca göbekle doğru düzgün Bi şey giyememiştim dnsnsj
(1,535 puan) tarafından
Valla evelki sene hamile idim doğumdan bir gün evveline kadar girdim şimdi yine hamileyim yine giriyorum göbeğim çok çıkmıyo rahatım
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
Denize gideceksiniz Bi hasema felan alın ke denize daha rahat edersiniz olmadı ferace giyebilirsiniz ama dediğiniz gibi altına tayt felan bisey gitmeniz gerekir tabiki ya Bi tayt alın ferace altına yada Bi hasema alın en iyisi
0 oy
tarafından
Tişört pijama
0 oy
(11,465 puan) tarafından
Benim haşemam var onu giyiyorum hatta bugün sabah gittik az önce döndüm. Etrafında ödünç isteyebileceğin biri yokmu yada eşofman altı falan giyebilirsin nerenin denizine gidiceksin 
0 oy
tarafından
Ben ne hasema ile nede tesettür kıyafet ile denizde rahat edemem.7-8senedir girmiyorum her ikisi de çıkınca yapışıyor vücut hatlarını belli ediyor. Geçen sene havuza girmiştim spor salonunda.
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Deniz olan yerde yaşıyorsan al bi hasema dursun kenarda kız oyle donla taytla olur mu :)) 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Tesettur herkese açık alan ve deniz 
(983 puan) tarafından
Evet mahsuru mu vardı?
Soruyu okuduysanız girmiyorum dedim. Kızımı suya sokmak için diz altım girer dedim. Nesi yanlış
(703 puan) tarafından
Geldı en musluman  açılın :D tesetturluler denıze gırmez dıye bırsey mı var ya gırıyorum sana ne sen gırme gıren de koca burnunu sokma en Müslüman abla
(1,794 puan) tarafından
Hadsizligini kendine sakla post sahibi bile değilsin
tarafından
Tesettürlü bir kadın neden denize girmesin ya hangi devirde yaşıyoruz hangi kafayı yaşıyoruz..
Tesettürlü bir kadında edebiyle denize girebilir..
(1,794 puan) tarafından
Hangi devirde yaşadığımıza gelirsek herkesin midesinin herşeyi kabul ettiği bir cağdayız ama bu benim kafam bu benim dine bakışım hassasiyetim  müslüman olduğum için Allah bana yalnis bilineni neden düzeltmedin diye sormasın diye din kardeşime yazdım ister hoşunuza gitsin ister gitmesin mesele sizin zihniyetinizdekilerin ne olduğu değil Allahın rızası
(983 puan) tarafından
Kalabalık yerde girdiğimi sandın sanırım. Ne eşim ister bunu ne de ben. Ayrıca bakanın gözüne yazık demişsin. Bakmıyoruz olay bitiyor. İsteyen istediğini giysin sen bakma yeter.
(1,794 puan) tarafından
Tamam ben yalnis anlamış olabilirim kusura bakma derdim kimseyi irdelemek değil
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Uzun bi elbise giy bence bacaklarim gozukmesin dersen de koyu bi ten corabin varsa diz alti fikan onu giy canim aklima baska gelmedi.naylonumsu esofman filan varsa o da olabilir senin veya esinin giy gitsin
0 oy
tarafından
bugunluk birsey bul ama ferace al mutlaka..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
14 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
14 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,208 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,700 cevap