0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
4 gunluk bebek emmeyi birakti mama yiyor gogusume geldigi zaman bir kez cekip aglamaya basliyor basina gelen var mi

4 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Biberon kullandinzmi  emerken
(3,101 puan) tarafından
Dedigim gibi ac kalmasin mamayi ver sonra sarilik olur allah korusun ac kalirsa.cok uyursa uykudan uyandirmak cok zor  oluyorsa goz bebekleri sariysa dikkat et.belki biliyorsundur ac kaldikca sarilik degeri (bilirubin)artar.
(3,101 puan) tarafından
Bebegim siringa 5 ml zaten az az az sık agzina.birsey olmaz. Alisirsin.kasik biberon var korkuyorsan ondan al hemen yarin
tarafından
Yok yâ neden boğulsun 1 CC sık yutsun sonra 1cc sık
(3,101 puan) tarafından
Beni dinle dediklerimi yap canm eger biberonla vermeye devam edersen yuksek ihtimal seni 3mmeyecek.e sutun gelmesini beklersen ac kalip hircinlasip sarilik olacak.sen sut inene kadr  mamayi siringayla ver.az az. Biraz karni doyduya sen gogsunu sag azcik gelir hic korkma baslarda oyle olur.sag sonrs hemen memeni ver kanal acilmis olur  sagdigin icin bebegin sinirlenmez.sonra ki beslemede sagdigin aiti ver.araya gtmez
(3,101 puan) tarafından
Sabahlara kadar saat basi kalkar sagardim ben.hem daha cabuk indi süt hemde gogsum agriyordu tam bosaltamadigi icin.onu rahatlatiyordu sagmak
-Reklam-
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Biberon mu veriyorsun? 
(27 puan) tarafından
Evet emmiyor diye
(1,137 puan) tarafından
Biberon verdiğin icin yapıyor canım biberondan süt hemen iniyor ama memeden hemen inmiyor o yuzden ağlıyor ve geeri cekiliyor.. Biberonu acilen bırak eger doymuyorsa mamayı enjektör ya da kaşıkla ver yoksa memeni birdaha tutmaz
(27 puan) tarafından
Bogulur diye korktugumuz icin veremedik ilk bebegim yani sut erken inmiyor diye mi sinirlenip istemiyordur
(1,137 puan) tarafından
Evet tabi onun için sinirleniyor canım sen hiç biberon vermeseydin bilmeyecekti ama biberon verdiğin için aaa bundan süt daha cabuk iniyor ben neden uğraşayım diyor bebiş haklı olarak enjektör bazen tutukluk yapar gibi oluyor fazla sıkıveriyor ama elini alıştırırsan sorun olmaz ya da dedigim gibi kaşık ile verebilirsin o biraz daha kolay olur zaten midesi şuan minicik toplamda 30 cc yeterde artar bile buarada sütünü sağmayı dene sütün çoğalsın diye
(27 puan) tarafından
Sagiyorum sutude vermeye calisiyorum ama cok az sut geliyor
0 oy
tarafından
Gazı var muhtemelen yada tutma pozisyonun yanlış yada burnu tikalidir yada o an burnu kapaniyordur ve nasıl biberon kullaniyorsun mama verirken
tarafından
Sagma pompası alıp yada elle sagip baksaydın sutunun miktarina bide hızlı akıllı biberon verirsen meme reddine sebep olur
(27 puan) tarafından
Bu seyden almistim philips avent 0 6 ay olandan onunla verdik
(27 puan) tarafından
Meme reddi olursa bidaha hic emmez mi
tarafından
Emer cânım benim oğlum 6ay emmedi sonra emdi hep sağıp biberonla içirdim sonra kendi döndü memeye
tarafından
Muhtemelen memeyi kavrayamiyor meme ucun var mi peki
0 oy
tarafından
4 günlük bebek memeyi kavrayamaz bağırır gazı vardır bağırır direk mama vermeseydiniz keşke 
(27 puan) tarafından
Napicagimizi bilemedik ki baska turlude cok agliyor cok aç kaldi ya sütte gelmiyor galiba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 664 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembeoje (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
15 cevap 436 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,637 soru

24,127,628 cevap

333,842 kullanıcı