0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,412 puan) tarafından
Bugün şekersiz 5. Günüm 21 gün şekersiz diyetini uygulayan oldu mu aranızda ve hangi faydalarını gördünüz ben estetik açıdan değil sağlık açısından başladım

5 Cevaplar

0 oy
(2,376 puan) tarafından
Sadece çayı şekersiz içerim ama tatlıları affetmem :)
(2,376 puan) tarafından
Allah korusun canım amiiiin :)
(1,412 puan) tarafından
Adında pek uyumluymuş şimdi farkettim balkaymak
(2,376 puan) tarafından
Hahahha evet bu ikiliyi çok severim :)
(1,412 puan) tarafından
Bende tahinpekmez çok severdim
(2,376 puan) tarafından
Onu da severim :)
-Reklam-
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Şekerle beraber hamur işini ekmeği pirinci de kesersen 21 günde çok yol alırsın sonra da vücut onları istemiyor devamını getirirsen mum gibi erirsin 
(1,412 puan) tarafından
Onları da kestim ben zaten yeme konusunda titiz biriyim amacım erimek falan değil daha sağlıklı olmak ruhsal ve bedensel sağlık
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Bir kere yaptım ama çok zorlandım canım deli gibi tatlı çekti yinede dayandım hatta yirmi beş güne falan tamamladım ama hiçbir şey değişmedi kilom aynı kaldı cildimde öyle denildiği gibi parlayıp etmedi.
(1,412 puan) tarafından
Maşallah iraden kuvvetliymiş ben hiç zorlanmıyorum zaten seçici ve titiz biriyim yeme konusunda amacım ruhsal ve bedensel sağlığımı korumak kendine yatırım bi nevi sonuç alanları merak ediyorum açıkcası
0 oy
(889 puan) tarafından
Bu postu okurken çaya büsküvi sokan ben  
tarafından
Gülüyorum :D
(1,412 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
tarafından
Aha ben ama bu akşam bı kaşık bal ile kek yaptım :D çok faidesi var şuan bomba gibi gidiyorum
tarafından
Sağlıklı beslendigim için enerji bakımından bomba gibi gidiyorum demek istemiştim. Aynen diyet kek yaptım yulaf unuyla aslında ona bile gerek yoktu ama iki dilim yedim.
(1,412 puan) tarafından
Maşallah Ne zamandır bu şekilde besleniyorsunuz
tarafından
14hazirandan beri :) ama bu zaman zarfi içinde bı kaç kez köy ekmeği bi iki dilim yedim.
(1,412 puan) tarafından
O kadar olur siz zoru başarmışsınız zaten hiç bırakmayın bu motivasyonu.
tarafından
Yani kilo fazlalığım yüzünden bel ağrılarım vardı o sebeple başladım güzel gidiyor şimdi evde de iki kişilik yemek yapıyorum elhamdülillâh yoksa koca tencere yapıyordum ye babam ye yiyorduk da :D yemeği ayrı tatlısı böreği çöreği ayrı ama şimdi hayat daha hafif ve enerjik

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 574 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozlemglcc (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.

Kategoriler