0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar salı günü için randevu aldım spiral taktırcam inşallah. Pazar günü de köye kaynanamlara gidicez sürekli ayakta olacağım git gel yapacağım işler var otur kalk falan 1 gün öyle çok yoğun geçecek. Salı taktırıp pazar gitsem sizce çok ağrı yapar mı spiral veya kanama falan çok oluyor mu. Ona göre randevuyu sonraki günlere erteliyim. Bi akıl verin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fikir lütfen 
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Pazar gününe sancı fala kalmaz zorlamazsın ama ağır kaldırırsan kayar böyle Bi risk var 
tarafından
A öyle mi ertelym o zaman riske atmym. Kanama çok oluyor mu peki
(1,292 puan) tarafından
Bende çok olmadı, zaten adetli takıldığı için normal adet kanaması idi hatta erken bitti. Ama adetli takmayınca kanama olup olmadığını bilmiyorum
0 oy
(983 puan) tarafından
Taktırdıktan sonraki ilk 3 gün dikkat et yeter canım. Kanama da insandan insana değişiyor zaten adetken takılıyor. Geçer pazara kadar 
tarafından
Adetim bugün bitti cnm. Bi dahaki ayı mı bekliyim o zaman
(983 puan) tarafından
Adetken rahim ağzı daha açık olduğu için daha rahat takılıyor ama adetsizken de takan var
tarafından
Tmm cnm öyle yapym kesin o zaman. Çok soru sordum kusura bakma bilmediğim den soruyorum. İlk takma anında çok acı oluyor mu . Tahmini kaç dk sürüyor işlem ve son olarak sonradan da ağrı oluyor mu diğer günler
(983 puan) tarafından
Estağfurullah bilmediğini sor tabii.
5 dklık Bi işlem. O kadar da sürmeyebilir. Acı oluyır elbette ama öyle aman aman Bi acı değil. Sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama biraz fazla o kadar. Ben taktırdım akşamına ağrım oldu hafif. O kadar.
tarafından
Anladım canım sonraki günlere yayılmasında bari o ağrı. İlgi alakan için çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 508 göst.

Kategoriler