0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,376 puan) tarafından
Kısın soguktn ve okul döneminde zaten sık sık hastalanıyorlar ayrı yazın ortasında da hastalandı büyük olan krup olms ve zatürreye baslangicina cevirms o da neyseki ilac vs tedavi oldu derken o iyi ama bu sefer de kücük olana gecti o daha agır geciriyor yani anlamdm ya neyden kaynaklaniyor arastrcm bunu alerjik,bagısıklik düsüklugü mü  vs ama ev alt kat günes almaz cok ondan kaynakli mi bilen basından gecen var mı böyle bi durum ya çocukları sık hastalanan falan ?

3 Cevaplar

0 oy
(54,125 puan) tarafından
evet sık sık krup oluyo birkac kez öksurdu insallah olmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sık sık hastalanmıyor da 2 hafta önce hastalandı bir hafta sürdü 39.5 ateş ile hastaneye gidiyorduk. Geçti şükür dedik. Şimdi de öksürük ve hırıltı var dün götürdük doktor dinledi ciğerleri temiz burnu dolu ondan o da öksürük yapıyor yoksa hasta filan değil dedi her günde burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum. 
0 oy
tarafından
butun kis hastaydim belli 10 tane antibiyotik bitirmistir bir tanesi o derece.. surekli bronsit oluyor bnm buyugu. alerji dr. gittim alerjisi yok ama astim ilaclari kullaniyor.. kesinlikle oncelikle alerji testi yaptir devlet bunu mart ayinca yapiyor ben devletten randevu almaya calisinca oyle demislerdi sonra ozele gittim.. suan da oksuruyor ama bulundugu ortamda usuttu o yuzden yani mikrop almadi.. okulda direk mikrop aliyor ve bu gecmiyor. ayrixa bagisikliga da baktirdim gayet ii. ama bazi cocuklarin cigeri boyle demek ki.. yazin birinden mikrop almadan hastalandiysa kesin testi yaptir, ayrica kbb geniz eti, bronsit baktir. bnm evimde gunes almiyor kuzey cephe ve bununda cok etkisi var bence gunes girmeyen eve dr girer demisler
(4,234 puan) tarafından
Süt içiyor mu çocuklarınız
tarafından
buyugu icer ama oyle her gun degil bulunca ya da okulda sabah kahvaltisinda, yatarken asla icirmem.. kucugu anne sutu aliyor kucuk abladan dolayi hep hastalandi ztn
(4,234 puan) tarafından
Paketli gıda var inek sütünü hayatınızdan çıkarmaya çalışın hacemat ve sülük tedavisi deneyin inşallah şifalı olacaktır
tarafından
oyle cok abur cubur vermem aslinda ama gunde bir tane de olsa yiyor esimde kes dedi hic abur cubur vermedim gene hasta oldu.. sutu deneyecegim ama saolun.. hacemat iyi gelebilir ama bilmiyorum yaptirir mi tskler
(4,234 puan) tarafından
Toparlayıp düzelene kadar hiç vermesen daha iyi olur bence bacım inşallah şifa olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
29 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (748 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 207 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,604 soru

24,141,657 cevap

334,519 kullanıcı

...