0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (4,803 puan) tarafından
Her şeye ama her şeye direniyor kriz yapıyor son günler ne yiyor ne banyo yapmak istiyor ne bez değişttitiriyor nasıl yaklaşmalıyım bende zorlamıyorum kaç saattir aynı çişli bezle duruyor. Sizinkiler de böyle mi ne zaman geçiyor bu durum

2 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Bizimki de 22 aylık, psikolojimi bozuyor bazen. Sürekli ılımlı pozitif yaklaşmak. Ama yetişemiyorum hız istiyor. Kendisi hiç olmadık yere sinirleniyor, yanlışlıkla oyuncağını yere düşürsün hemen deliriyor ve en nefret ettiğim şey de kafasını yere vurarak sinirini atmaya çalışıyor. Neden yapmaması gerektiğini ne yapması gerektiğini anlatıyorum ama diğer kulaktan çıkıveriyor. Gereksiz bütün bilgileri kafasında tutuyor ama bizi sallamıyor resmen daha 2 yaşına gelmeden :D 2 yaş ergenliği resmen
(4,803 puan) tarafından
Yapması gereken ama direndiği zamanlarda nasıl yaklaşıyorsunuz istemezse bile zorla mı yapıyorsunuz ? Mesela bezi doldu veya duş yapması lazım
(441 puan) tarafından
Başka sevdiği şeylerle aklını çelmeye çalışıyorum. Bizimkinin inadı fizyolojik ihtiyaçlarında yok banyoyu suyu çok sever. Genel de yapmaya çalıştığı birşey olmadığında ya da bizden anında dönüt alamadığında sinirleniyor. Bende aa burda şu varmış şarkı falan söyleyip unutturmaya çalışıyorum. Çünkü sinirlenmenin de normal olduğunu anlattım fakat işe yaramadı
-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Içimden iyi bir saydırıyorum hayal dünyamda ağzına saplatiyorum ama tabiyki gercek dünyada ilgisini baska seyle cekmeye çalışıyorum.
(4,803 puan) tarafından
Bez değiştirmek imkansız resmen krizden krize giriyor oyuncak ve telefonla bile istemiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (4,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 497 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneoluyorum20 (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 213 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,176 soru

24,135,597 cevap

334,281 kullanıcı

...