0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk gebeliğim oğlum olacak nasipse doğumum Kasımda görünüyor illa ki yanımda büyüklerim olur fakat şuan birkaç parça kıyafet almak istiyorum neler gerekli neler değil?

Mesela ben şöyle düşündüm, 

*0-3 ay çok alma diyorlar çoklu uzun kollu zıbın ve pijama (ayaklı olandan) alayım diyorum 5 tane falan

*3-6 aydan biraz daha fazla almalıyım dimi 

Kat kat mı giydirilir külotlu çorap, tayt vs almalı mıyım evler sıcak oluyor zaten.

Sizlerden öneri almak istedim :) 

3 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ayaklı olanlardan çok az al başta hızlı büyüdüklerinde için çok çok az giyiyorlar onun yerine çorabı yukarı kadar çekersin açılma olmaz

0-3ay çok alma demekte haklılar bu sebepten ötürü.

Evdeyken asla kat kat giydirme isilik olmasın özellikle külotlu çorap 

Evin içinde tayt atlet uzun kollu üst çorap elden gezdir sadece yelek tarzı biseyler alabilirsin ev serin oluyorsa 

Pamuklu hariç hiç birsey alma tenleri çok hassas yelek ile de uyutma yüzünde egzama oldu bi arkadasimin çocuğunun kış bebegiydi ve yun yelek ile yatiriyordu
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Tayt kilotla çorap değil ama ben iki tane don giydiriyordum birisi ayaklı olandan üstünden ayaksız bide çorap mis 
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Kizim ocak sonu dpgdu ev kaloriferli. Valla hic ne katkat giydirdim ne patikli alt. Ustten kisa kollu zibin ustune uzun kollu alttan uzun pijama ayagina 1 cift corap. Ince yelek giydirdim hep ustunede penye battaniye attim gunduz uyurken

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 504 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 277 göst.
11 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 400 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,777 soru

24,035,197 cevap

328,895 kullanıcı

...