0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kizlar oglumu sütten kesiyorum.diger tarafa yazdim da biliyorsunuz orda  pek bir yardim yok nedense pek ilgilenmiyorlar. Cok fenayim uyuyamiyorum agridan sisti gogsum ne yatabiliyorum ne cocugumu  bagrima basabiliyorum.lutfen bana acil bir cozum onerisi olan varsa yardimci olablirmisinz.smdi biraz sagdim artik dayanamadim.ilac varmis ama yan etkileri korkuttu.varmi kullanan

2 Cevaplar

0 oy
(984 puan) tarafından
Hemen soğanı ortadan kes sür göğsüne cnm 1saate geçer 
(3,101 puan) tarafından
Ay hemen deniyorum cok sagol insallah ise yarar ya
(984 puan) tarafından
Beklesin 5dkk cnm ben öğle yaptım marsist oldugundada yaptım işe yaradı koca karı ilacı derlerdi buna
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben fon makinası tutup onun basinciyla ılık sabunla suyla baya bastırıp sagabilmistim yoksa çok açıyordu birde ablam hep beyaz lahanayı buzluğa atar biraz durunca o göğsüne kapatır çok iyi geliyormuş 
(3,101 puan) tarafından
Onu denicem de evde lahana yok.ben 2 yasa geldigi icin bukadr dolacagini dusunmemistim biraz sagdim azda olsa rahatladi.kac gunde iyilesme olur peki sizin nasl olmustu
tarafından
Canım benim gece bişey yoktu sabha taş gibi emzirirken aklım çıkıyordu asla sagamadim dediğim gibi ılık suyla elimi ıslatıp fon makinasini tutuptuttuhum yeri dıştan içe iyice bastırdım öyle fazla acımıyor hava basinciyla ertesi günü geçti şükür
(3,101 puan) tarafından
Sen emzirirken olmus ama sicak su  kanallari acar keserken soguk diye biliyorum emin degil.simdi lahana koydum buzluga insallah ise yarar.yazik kuzum bukadar zorlamadi beni.bu agri mahvetti.
tarafından
AA evet canim kesiyorsan lahana koy soguk

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Busekcr26 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (311 puan) tarafından soruldu