0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynanam gormcem eltim kayinim tatile gittiler yarın gelicekled benim de randevum var doktor için eşim bilerek o gün aldın sırf yemek yapmak için aynı apartmandyiz ben de randevu bulamadim diyorum kavga ettik gitme onlari bekle diyor. Yani öyle bi zorunluğum yok üstelik tatilden geliyor hastalık veya taziye değil kavga ettik öyle yatakları ayırdım hakksiz miyim sizcee 

27 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından
Herkes yesin içsin gezsin o zaman sıkıntı yokk ıyı git bıde evlerini temizle ne saçma düşüncede eşin rahatsızlığın önde gelmeli yani onların tatil dönmesinden sizene yapmamışsın en iyisi her seferinde öyle alışırlar
-Reklam-
0 oy
(23,748 puan) tarafından
Radevuya gitmesem bile yemek yapmazdım derdim böyle bir kavgada gerçekten ne alaka yani evlerine geliyorlar ayrıca gezmeyi bilen dönüp yemek yapmayı da bilir üç tane kadın var o ortamda beş dakikalarını almaz yapmak 
0 oy
(5,848 puan) tarafından
Haklisin, ailesinin eli ayagi yok mu yapsin bi kap corba icsinler.
0 oy
(163 puan) tarafından
Valla ben olsam güler geçerdim hayatım saçmalıyorsun herhalde derdim bende tatil ayarlamadim doktora gidiyorum kafan mı karıştı der dalgaya vururdum ama böyle bisey için de yatak ayirmazdim muhtemelen kaynanan filan telefonda söylemiştir yarın şu saatte gelcez bi yemek hazırlayın aç oluruz filan diye kocan da onu kendine görev bildi ondan atar yapiyo bosver sen bildiğini yap tatile gitmeyi biliyolarsa dışarıda yeyip girsinler evlerine onu da bilirler
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Yani sorun senin hastaneye gitmen değil sorun senin tesadüfen döndükleri gün randevu alman
0 oy
tarafından
randevu aylarca çıkmıyor, ne demek iptal et. ben olsam onu evden kovarım
0 oy
tarafından
Randevuya giderdim dinlemezdim ama yatak ayırmak gereksiz geldi.

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 377 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
7 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 547 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,487 göst.