0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar bebeğim dişleriyle göğsümuj tekini deldi ve emdikçe dişi oraya geliyor hep kanıyor iltihap olmuş orası ucu değil biraz kahverengi yeri ama dişi geliyor lahsinol diye bir krem kullaniyorum ama işe yaramıyor mu yoksa yıkayıp emzirmek zorunda kalıyorum sürekli ondan mı fayda edemiyor artık canım çok yanıyor 1 yaşindayiz ne yapsam fayda eder ya hep isiriyor zor emziriyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kantaron yağı kullan o göğsünü gece emzir sadece gündüz oyun oynayıp daha çok acitmasin kantaronu yikaman gerekmez hemde 
(269 puan) tarafından
İyi geliyomu canım
(7,470 puan) tarafından
Tabikide kantaron yarayı hızlı iyileştirir saf iyi olanı i bul bebisede hiç zararı olmaz
(7,470 puan) tarafından
Canım biraz iyileşene kadar sağ o goğsunu verme
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
Ayva çekirdeği jeli
(269 puan) tarafından
Onu neredem bulucam ki
(1,982 puan) tarafından
Ayva çekirdeğini suya koyarsan kendisi jele dönüşüyor canım geçmiş olsun bu arada yukarda kantaron yağı ile ilgili sorun için de evet kantaron yağı çok iyi gelir oğlum sünnet olunca almıştık çok hızlı iyileştiriyor
(269 puan) tarafından
Deniycem canım artık kopucak gibi resmen
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Benim bildiğim o kremi yıkamana gerek yok ama yine de araştır bi o memeyi de az az ver 
(269 puan) tarafından
Doktor suyla yıka yinede dedi canım
(4,232 puan) tarafından
O zaman sabahtan sür mesela canım öğlene ikindiye kadar ordan hiç emzirme Allah şifa versin
(269 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım ama yine desiyor aynı yeri bakıyorum kapanmış iltihap olmuş yine kanatıyor
(4,232 puan) tarafından
Ah canım ya valla kıyamam çok zordur eminim ki anne olmak çok zor inşallah bi an önce iyileşir bebiş de sende rahat edersin acaba şöyle 3-4 gün vermesen o göğsünü sonra alıştırabilir misin tekrardan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,042 soru

24,067,058 cevap

330,435 kullanıcı

...