0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından
Yarın baslayacam ne olur yardım edin 14 aylık kızım ama artık oyuna çevirdi ve tek göğsümu emiyo çıkıp girip emmek istiyor salça sureyim diyorum nasıl yapacam her istediğindemi surecem veya başka ne olur hemen tiksinsin istiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(2,101 puan) tarafından
Benim kızım kadar meme manyağı yoktur acı biberle 2 günde bıraktirdim kesin sonuç salçayı emiyordu çünkü 
(573 puan) tarafından
Acı biberi nasıl verecem :( çok yanmazmi
(2,101 puan) tarafından
Valla benim çarem buydu canima tak etmişti bı kere onun ağzı yandı ben ağladım ama bida istemedi
(573 puan) tarafından
Peki gece veya öğlen uyurken isterse de mi surecem ben acı biber surememde sabır taşı var diyorlar olmazsa onu alacam ya gerçekten yeter bende delircem
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Sabır tasiiiiiii
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Sabır taşı kesin çözüm. 
(573 puan) tarafından
Nasıl kullaniliyor gerçekten çok yoruldum kendimden tiksiniyorum artık
(2,924 puan) tarafından
Islatip sürmek gerekiyor ama benim kız öyle gene emdi. Bir kaseye ısladım bir tane sabır taşını kızım her emmek istediğinde göğüs ucuma boca ettim resmen.
0 oy
(246 puan) tarafından
Benim de 13 aylık kızım oyuncağa çevirdi gece gündüz. Gece keseyim dedim dün çok ağladı kıyamadım verdim

Ama çok yormaya başladı :( erken biliyorum ama. Yavaş yavaş birakcak gibi de durmuyor. Sabır taşı var diyorlar aktarda onu mu yapsam diyorum çok kararsızım.

(573 puan) tarafından
Bende alsam mı diye düşünüyorum veya salça falan kıl mi koysam diuorum eşimde kesme diyor ama tabi o emzirmiyor inan çok zor ya göğsüm ağrıyor artık emen çocuk Emer karnını doyurur gider benjmki geçip çıkıp canı sıkıldıkça elini götürüyor açıyor
(246 puan) tarafından
Aynen öyle canim gündüz neyse de gece gerçekten yoruyor salça kötü görüntü yaratır kıl deneme bence sabır taşı en uygunu geldi bana.
(573 puan) tarafından
Ben salça surdum bugün biraz emmek için agladi parmakla dokundu dokundu yemek yedirdim yedi Allah'tan yiyor yemese zaten kesmeyecektim hem ağladı hem yedi kavurmali yumurta yedirdim sonra uyuttum uyandı yine istedi tekrar salça surdum bu defa baktı kapattı şimdi uyuttum makarna hasliyorum uyanınca onu yedircem emzirmiyorum ama acta birakmiyorum
0 oy
tarafından
Cikolata sürdüm üstüne poşet koydum kızım tiksinip yemedi daha 
tarafından
Ben izin vermedim emmeye çalıştı uf uff dedim daha dokunmadı keşke sende öyle yapsaydın şimdi tuzu emdiyse başka birsey sürsen gene emer ilk başta izin vermeuecektkn
(573 puan) tarafından
Ben hiç kesmeyi denemedim ama yeni baslayacam bir defa tuz surdum dediler salça sur tuz köy onlari emiyo uf oldu diyorum anlamıyor
tarafından
Sabır taşı o zmn kesin çözüm olur senin için umursamiyor belli
(573 puan) tarafından
O nasıl birşey kötü değil değil mi yani zararsiz
tarafından
Yok kötü değil aktardan alıyorsun galiba göğsüne sürüyorsun ben yapmadım bilmiyorum ama çoğu kişi yapmış ve olmuş
0 oy
(846 puan) tarafından
Ben salça sürdüm canım salçayı pıtır pıtır koydum üstüne aaa yara olmuş çok acıyor diyip bide yalandan ağlamış gibi yaptım o salçayı hiç silmedim peçete ile üstünü kapadım istedikçe açıp gösterdim geçince tekrar sürdüm 3 4 defa baktı zaten bidaha bakmadida isteyincede aciyor geçince vercem tmm mi dedim tmm dedi 23. Günümüz bugün 
(573 puan) tarafından
Kaç aylık benimki öyle anlamaz 14 aylık daha:(
(846 puan) tarafından
Benim oğlum 20 aylık canım sabır taşını dene istersen senin ki küçükmüş yada biraz daha sabretmelisin
(573 puan) tarafından
Bende salça surdum ilk ağladı emmek için dokundu falan yumurtalı kavurma yedirdim sonra uyuttum kalkınca bir daha istedi yine surdum ağladı baktı kapattı gitti şimdi yine uyuttum uyanınca makarna vercem ama sut birikti göğsümde ne yapayım onu sağıp öyle bardakla icirsem mi gogsum taş gibi zaten birinden emiyor sadece sol göğsüm sisti
(846 puan) tarafından
Sağmak sütü yine arttır canım hiçbir şey yapma soğuk su ile yika göğüslerini ovala süt dağılsın
0 oy
tarafından
Bnde bugün başladım benim kızım da 14 aylık dediğin gibi oyuna çevirdi bu yüzden çok zayıfladım ben bugün salça sürdüm kaçtı resmen memeden şuan için istemiyo bakalım en zoru akşam umarım atlatirim 
(573 puan) tarafından
Ne yaptınız meme bıraktırma işini :) bizim 3.gun hiç sormuyor çok şükür kurtuldum ya bu Kadar kolay olacağını düşünmemiştim
tarafından
Ben mi ne sen sor ne ben soyliyim kızım hala yapışık memeye ve emmeye devam ediyor hiç bişey fayda etmedi size helal olsun vlh
(573 puan) tarafından
Ketçap surdunuz mu ama hiç silmeyin ben acılı ketcap surdum tadı daha farklı ya normalden zaten emmedi görünce agladi olmazsa sabir tasi deneyin ben onu alacaktim ketçap olmazss
tarafından
İçmiyor artık değilmi bende bitsin istiyorum artık vallahi çile gibi resmen
(573 puan) tarafından
Yok istemiyor artık ama her istediğinde ketçap surdum silmedim orada kurudu kaldı arada açıp açıp baktım kırmızı görünce kapatıp gidiyordu
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Oyuna cevirse de onun haklarını ihlal ediyorsun. O süt onun en doğal hakkı. Annesiyle oyun oynamanın keyfini yeni yeni tadarken sen de bunu elinden alıyorsun. 
(573 puan) tarafından
Pardon da sanırım siz rahat biraktirdiniz memeyi ben severek emzirdim bu aya kadar artık tek göğsümu aliyor ve ucu beyaz beyaz yara gibi oldu öyle sızlıyor ki aciktikca emse 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum gidiyor geliyor bir çekiyor bırakıyor hem o meme kapanmayacak hep açık kalacak ne markete çıkabiliyorm ne alışverişr dışarı çıkar çıkmaz tsortumu yırtacak gibi ağlıyor vermezsen çığlık çığlığa sanırım bunları yasamadinix yasasaniz anlarsınız zaten
(2,737 puan) tarafından
Merak etme bunların hepsini yaşamış olmama rağmen onun haklarını ihlal etmedim. Bunda duygu sömürüsü yapacak bir durum yok. Onun hakkı var mı var. Bu saydiklarin sadece senin konforun için söylediğin şeyler.
(573 puan) tarafından
Hakkı yok diye bağırmiyor bunca anne zaten emzirdik bizde herkes gibi bu ayına kadar elbet birgün kesilecek ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum ama baktım olmuyor yemek yiyor yemese yine kesmem hemşire kilosu fazla bile dedi demek doyuyor yemek yeterli tek sutume gerek yok duygu sömürüsü de yapmıyorm ben burada annelerden fikir alıyorum:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Birbalannesi (23,968 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kkesma (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,678 soru

24,128,255 cevap

333,900 kullanıcı

...