0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler oğlum 5 buçuk 6 aylık olana kadar hep gazini yüzüstü çıkartırdım öyle öyle dönmeyi öğrenmişti donuyordu cok rahat şimdi oturmaya başlayınca hiç yüzüstü yatırmadım ve şuan yatirdığım zaman aglayip dönemiyor bu normal mi unutmuş olabilir mi sürekli oturmaktan ?

3 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından
Unutmamis artik oturmak istiyor kendi kalkip oturamadigi icin yatirinca agliyor. Senin oturtmani bekliyo . Bi sure sonra yattigi yerden kendi kalip diklenip oturacak otururken cani yatmak isteyince yatacak o zaman sana ihtyaci kalmayinca aglamicak
(9,082 puan) tarafından
Aglamasini. Sebebi suan sen yatirdiginda o oturmak istiyor ama kendi yattigi yerden diklenip oyurmayi beceremiyor daha:)).
tarafından
Dönemeyince bir endişelendim hani unuttu mu dönmeyi filan diye ya da başka bir sağlık sorunu olabilir mi başına gelen var mı diye merak ettim teşekkür ederim  :)
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Valla benimki 6 aylik saga sola yelteniyor tam dönemiyor ama yatınca ağlıyor hep ayakta durnak ıstiyor oturmak istiyor  
tarafından
Benim ki dönüyordu ama ne zaman oturmaya başladı unuttu dönmeyi dedim acaba bisey olabilir mi işte acemilik :)
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım benimki de öyle doğduğundan beri hep yüzüstü yatırır egzersiz yapardık sonra bir ara yapmadım kafasını kaldırmıyor diye post açmıştım ama bebeğim şuan da kafasını kaldırmasa da emeklemeye çalışıyor sürekli dönüyor 7 gün sonra 6 aylık olacak
tarafından
Benim bebeğim de dönüyordu taa ki oturana kadar şimdi yüzüstü yatırınca ağlıyor demek ki artık sönmek değil oturmak istiyor
(2,203 puan) tarafından
Olabilir canım artık ilgisini çeken çok şey var mesela benimki de ayakta durmak istiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 113 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
22 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSYhO (396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,618 soru

24,074,874 cevap

330,866 kullanıcı

...