0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar akşam olup başımı yastığa koyunca hep kötü şeyler olacak gibi hissediyorum olumsuz düşünüyorum kendimi harap ettim nasıl kurtulacağım bundan

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
YouTubeden popcast tarzinda sesli video aç onu dinleyerek uyu birşey düşünme ben öyle çözüyorum dinlediğim şeye odaklanarak uyuyorum 
(867 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 gun boyunca sabah aksam olumluya cevir dusunduklerini yaz kagida oku
(867 puan) tarafından
İnşaallah canım işe yarar deneyeceğim teşekkür ederim
tarafından
21 gunde beyin yaptigina alisiyormus cnm dene bakalim
0 oy
(7,995 puan) tarafından
Yaşadığın kötü bir anı, travma,sinir stres bunlar çok etkiliyor yani şahsen beni etkiliyor düşünmekten saatler sonra uyur kalırım 
(867 puan) tarafından
Behim hayatım hep travma zaten bir hafta değilse diğer hafta kötü birşey olur
0 oy
(3,251 puan) tarafından
Yerine olumlu hedefler, olumlu eylemler koyman lazim. Yeni hobilerin olursa aksam onlari düşünürsün. Ona hazırlık yapar odaklarsın 
(3,251 puan) tarafından
Mesela yarin doktor randevumuz olsa erken yatmaya çalışır onu düşünürüz. Cunku ertesi güne bir planımız vardir
(867 puan) tarafından
Ne gibi canım iki çocuğum var gün içinde çok yoruluyorum düşünme fırsatım yok ama gece olunca uyuyamıyorum
(3,251 puan) tarafından
On çocuğumuzda olsa kendimize zaman ayiracak fırsatımız olmali, ama türkiyede annelerin çoğu desteksiz olduğu için  bu fırsatımız olmuyor. Annen, ablan vs. varsa cocuklari bırakıp arkadaslarinla gezmeye çıkabilirsin. Dışarısı insani çok rahatlatıyor ozellikle açık alan. Kâğıda gece aklina gelen olumsuz düşünceleri yazip nedenini ve sonucunu bulabilirsin. Uykun yoksa kalkip guzel bir film dizi kitap takip edebilirsin. Neye yetenegin varsa gecede olsa onunla uğraşabilirsin.
(867 puan) tarafından
Canım gurbetteyim ailem çok uzakta sadece bir tane arkadaşım var bulunduğum yerde ama uğraş arıyorum kendime
(3,251 puan) tarafından
Umarım yakin zamanda bulursun, ben kitaplara sardım bu ara :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 445 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 734 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde aysegulguleryuz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
22 saat önce Diğer kategorisinde Ocakk (315 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 434 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,605 soru

24,185,950 cevap

336,622 kullanıcı

...